Om din Samsung Galaxy J7 blir svarsfri eller inte fungerar som normalt är den bästa lösningen att utföra en hård återställning för att återställa Galaxy J7 tillbaka till fabriksinställningsläget. Läs också hur du fabriksinställer Samsung Galaxy J7.

Det är viktigt att notera att om du gör en Samsung Galaxy J7 hård återställning kommer den att ta bort och ta bort all data, appar och inställningar. Du bör säkerhetskopiera din Galaxy J7 för att förhindra att data går förlorade. Sättet att säkerhetskopiera data på din Galaxy J7 är genom att gå till Inställningar> Säkerhetskopiering och återställning.

Så här återställer du en Samsung Galaxy J7 hårt:

  1. Stäng av Galaxy J7Press och håll samtidigt: Volym upp + Hem-knapp + strömknapp tills du ser Samsung-logotypen. Välj sedan från återställningsläge-menyn “torka data / fabriksinställning” med volymknapparna för att navigera och strömknappen för att bekräfta .Välj "Ja - ta bort alla användardata" för att bekräfta hela operationen. Efter det alternativet "starta om systemet nu".

Så här återställer du en Samsung Galaxy J7-metod 2:

  1. Slå på Galaxy J7När du kommer till startskärmen går du till Meny och sedan till Inställningar. Välj Säkerhetskopiering och återställ och sedan Återställ enhet. För att bekräfta ditt val väljer du Radera allt.