OnePlus 3 är en kraftfull Android-smartphone med många avancerade funktioner. Men som med alla smartphones kommer du ibland att få telefonen till ett sådant tillstånd att den bara slutar fungera ordentligt. Oavsett om du installerade fel program eller bara har fragmenterat minnet så dåligt att operativsystemet inte kan fixa det, finns det en enkel om drastisk slutanläggning: du kan återställa din OnePlus 3 till fabriksinställningarna, väsentligen börjar om med telefonen. (Om lösningarna i den här artikeln inte fungerar kan du prova den här: hur fabriksinställs OnePlus 3).

Observera att om du gör en hård återställning på din OnePlus 3 kommer detta permanent att ta bort och ta bort alla dina data - dina appar, dina filer, dina inställningar, dina kontakter, din samtalshistorik, dina texter - allt. Om din telefon fungerar till och med lite, är det en bra idé att säkerhetskopiera dina data innan du gör en återställning. Du kan säkerhetskopiera dina data på din OnePlus 3 genom att gå till menyn Inställningar och välja Säkerhetskopiera och återställa.

Så här återställer du hårt en OnePlus 3, metod 1:

  1. Stäng av OnePlus 3Tryck och håll ner Volym upp-knappen, Hem-knappen och Ström-knappen samtidigt tills OnePlus-logotypen visas. Använd Volym-knappen för att bläddra igenom menyn Återställningsläge och välj “torka data / fabriken återställa". Tryck på strömbrytaren för att bekräfta. Välj "Ja - ta bort alla användardata" för att bekräfta hela operationen. Efter det väljer du "starta om systemet nu".

Så här återställer du hårt en OnePlus 3, metod 2:

  1. Slå på OnePlus 3 När du kommer till hemskärmen går du till Meny och sedan till Inställningar. Välj Säkerhetskopiering och återställ och sedan Återställ enhet. För att bekräfta ditt val väljer du Radera allt.