Ibland när Galaxy S6 WiFi inte fungerar kan det bero på att lösenordet i nätverket har ändrats och inte liknar det lösenord som ställts in på Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge. Det bästa sättet att lösa detta WiFi-problem är att glömma Wi-Fi-nätverket och sedan ansluta igen för att ange rätt lösenord.

En annan anledning till att du kanske vill glömma ett trådlöst nätverk för Galaxy S6 skulle vara om smarttelefonen av misstag ansluter till ett annat WiFi-nätverk. Den goda nyheten är att det finns ett enkelt sätt att glömma ett trådlöst nätverk på Galaxy S6. Nedan följer en guide för hur du kan glömma en WiFi-anslutning på en Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge.

Det är standard för Galaxy S6 att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk som du redan har anslutit till. Anledningen till detta är eftersom Galaxy S6 kommer att spara data på telefonen och automatiskt ansluta om Wi-Fi-nätverket är tillgängligt. Det finns ett sätt att få Galaxy S6 att glömma ett sparat Wi-Fi-nätverk.

För att ta bort ett sparat Wifi-nätverk på Galaxy S6 eller Galaxy Edge, gå till inställningsmenyn och leta efter WiFi-avsnittet. Bläddra efter nätverket som du vill ta bort och ta bort från din Galaxy S6. När du hittat WiFi-anslutningen trycker du länge på den och väljer sedan "Glöm". (Det finns också ett "modifiera" -alternativ, som oftast är ett trevligt sätt att ändra Wifi-lösenordet som sparats på din enhet.)

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla in Samsungs Galaxy S6-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .

Galaxy-S6

// ');}) ( ); //]]>