Vissa har rapporterat om en långsam interventionsfördröjning på Samsung Galaxy S5. Det här problemet har rapporterats hända för vissa när du använder appar som Facebook, Snapchat, Instagram, WhatsApp, Twitter och YouTube.

Det kan finnas flera olika skäl till att Galaxy S5 Internet-anslutningen är långsam och sidorna inte laddas. Innan vi förklarar de olika sätten att fixa en svag internetanslutning på Galaxy S5, nedan är några skäl till varför detta problem uppstår på din smartphone.

Vanliga orsaker till att Galaxy S5 Internet går långsamt:

  • Dålig signal eller låg signalstyrka. Dåligt Wi-Fi-nätverk. Webbplatsen är under tung belastning eller för många användare som kommer åt webbplatsen. Nätverkstoppning eller för många användare av nätverket.Appar som körs i bakgrunden. Enhetsminnet är lågt.Internet-cache är skadad eller full.Uppdatera firmware för Galaxy S5.Outdaterad webbläsarprogramvara eller webbläsarprogramvara kräver uppdatering. Överträffad datahastighetsgräns eller hastighetsminskning uppnås.

Någon av orsakerna ovan kan orsaka en långsam internetanslutning på Samsung Galaxy S5. När du har kontrollerat vad som är orsaken till problemet ligger bakom den svaga dataförbindelsen och du fortfarande inte kan ta reda på hur du åtgärdar det dåliga internetproblemet, följ instruktionerna nedan för hur du löser Galaxy S5 långsam Internet-problem.

Se till att WiFi är avstängt på Galaxy S5

Det är mycket vanligt att din Galaxy S5 fortfarande är ansluten till en svag WiFi-signal, och du bör kontrollera att WiFi är inaktiverat eller stängt av. Följande tar dig till Wi-Fi-inställningarna i Galaxy S5:

  1. Slå på Galaxy S5. Välj på Meny. Välj inställningar. Välj anslutningar. Välj Wi-Fi. Tryck på reglaget PÅ / AV bredvid Wi-Fi för att stänga av Wi-Fi.

Rensa cacheminne på Galaxy S5

I de flesta fall hjälper ovanstående metod att lösa det långsamma internetproblemet på Galaxy S5. Men om Galaxy S5 Interent av någon anledning fortfarande är långsamt, bör man genomföra en ”wipe cache-partition” lösa problemet. Den här metoden raderar inga data från Samsung Galaxy S5. All data som foton, videor och meddelanden raderas inte och kommer att vara säkra. Du kan utföra funktionen ”Wipe Cache Partition” i Android-återställningsläget. Läs den här guiden för att lära dig att rensa Galaxy S5-telefoncache.

Skanna Galaxy S5 för skadlig programvara

Om ingen av ovanstående metoder hjälper till att lösa den långsamma internetanslutningen på Galaxy S5, kontrollera om det finns skadlig programvara på telefonen. Du kan ladda ner en gratis antivirusapp från Google Play Store. Det rekommenderas att ladda ner en skadlig app som har bra recensioner och feedback för att få bästa resultat för att fixa det svaga internetproblemet på din Galaxy S5.

Om något upptäcktes under skanningen av skadlig programvara kan du prova att rensa cache och data på din smartphone. Om problemet fortsätter efter det, utför en fabriksåterställning på Galaxy S5 för att återföra allt till standard. Det är viktigt att notera att innan du går till fabriksinställning av en Galaxy S5, bör du säkerhetskopiera alla filer och information för att förhindra att data går förlorade.

Få teknisk support

För dem som har gjort allt de kan för att fixa den långsamma internetanslutningen på Galaxy S5, föreslås det att ta smarttelefonen tillbaka till butiken eller till en butik där den fysiskt kan kontrolleras för eventuella skadade. Om en tekniker har visat sig vara defekt, kan en ersättarenhet tillhandahållas för dig som kan repareras.