De som äger en Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge har föreslagit att de inte kan få texter på sin smartphone. Medan andra har sagt att Galaxy S6 inte kan ta emot meddelanden från iPhone-användare. Det finns två olika frågor som är en del av problemet när din Galaxy S6 inte får texter.

Den första är när Galaxy S6 inte kan ta emot textmeddelanden eller SMS på din Galaxy S6 från någon som skickar en text från en iPhone. Ett annat problem är att Galaxy S6 inte kan skicka textmeddelanden eller SMS till någon som använder en icke-Apple-telefon som Windows, Android, Blackberry eftersom meddelandena skickas som iMessage.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla Samsungs Galaxy S6-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .

Relaterad:

  • Hur man stänger och stänger av autokorrigering på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att ta bort duplicerade kontakter på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att fixa rörlig bakgrund (Parallax Effect) på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge

Dessa två problem är ofta inför på Galaxy S6 om du hade använt iMessage på din iPhone och sedan har du överfört ditt simkort till en Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge. För dem som har glömt att inaktivera iMessage innan du använder simkortet på Galaxy S6 kommer andra iOS-enhetsanvändare fortfarande att försöka använda iMessage för att sms till dig. Den goda nyheten är att vi nedan förklarar hur du fixar Samsung Galaxy S6 som inte får texter.

// ');}) ( ); //]]>

Galaxy-S6

Relaterade artiklar:

  • Hur man hittar en förlorad eller stulen Galaxy S6 eller Galaxy S6 EdgeHow för att fixa Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-skärmen som inte roterar Hur fixar man Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-knappen som inte fungerar Hur fixar man Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge som fortsätter att starta om själv Hur man skärmar spegeln på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge Hur fixar jag Bluetooth-problem på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att ansluta Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge till en TVHow för att fixa volymen som inte fungerar på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att sätta anpassade ringsignaler på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHur tar man bort dubbla kontakter på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge

//