Det har rapporterats av vissa att Samsung Galaxy J7 inget ljud fungerar korrekt inklusive volymen. Ljudproblemet på Galaxy J7 märks när du ringer eller tar emot samtal, vilket gör det så att du inte kan höra den som ringer eller att den som ringer inte kan höra dig ordentligt.

Nedan föreslår vi några möjliga lösningar för att fixa det inga ljudproblemet på Galaxy J7. Om ljudproblemen fortfarande händer efter förslagen rekommenderas att du kontaktar din återförsäljare för att få Samsung J7 bytas ut. Följande är en guide för hur du fixar Galaxy J7 när volymen inte fungerar.

Hur man fixar Samsung Galaxy J7-ljud som inte fungerar:

  • Stäng av Galaxy J7, ta bort SIM-kortet och sätt sedan in SIM-kortet igen när du slår på smarttelefonen. Dörr, skräp och damm kan fastna i mikrofonen, prova att rengöra mikrofonen med tryckluft och kontrollera om Galaxy J7-ljudet problemet är fixat. Ljudproblem kan orsakas av Bluetooth. Stäng av Bluetooth-enheten och se om detta kommer att lösa ljudproblemet på Galaxy J7. Torkning av cache på din smartphone kan också lösa ljudproblemet. Läs den här guiden om hur du torkar Galaxy J7-cache. Ett annat förslag är att gå in i Galaxy J7 i återställningsläge.