LG har nyligen släppt en ny flaggskeppssmartphone som heter LG G4. Trots att den här nya smarttelefonen är utmärkt verkar det finnas några problem med ett snabbt dörande batteri på LG G4.

Vissa av dessa problem är baserade på de typer av appar som används eller programvarufel för Android som måste åtgärdas. Följande kommer att förklara flera sätt att hjälpa till att fixa en snabb batteriladdning på en LG G4.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din LG G4-smarttelefon, se till att kolla in LG: s G4-telefonfodral, trådlös laddning, Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband och LG-baksidan som ersätter den ultimata upplevelsen med din LG G4-smartphone.

Inaktivera LTE, Plats, Bluetooth

Att använda Internet för saker som platsspårning, LTE Internet och Bluetooth dödar verkligen batteriet snabbt på LG G4. Någon gång behöver du dessa tjänster, men under tider som det inte behövs, kan du försöka stänga av dem och se hur mycket längre batteritiden på din LG G4. och offra batteriets livslängd. För dem som inte vill inaktivera Location (GPS), sätt smarttelefonen i energisparläge. Det kommer bara att vakna upp när det är nödvändigt - som för Navigation.

Relaterade artiklar:

  • Hur man fixar LG G4 vid överhettning Hur fixar jag LG G4 svart skärm problem Hur fixar LG G4 när skärmen inte roterar korrekt Hur fixar LG G4 kamera misslyckades problemet

Använd LG G4 Energisparläge // ');}) (); //]]>