Det verkar som om vissa Samsung Galaxy J7-ägare försöker ansluta till ett Wi-Fi-nätverk ett meddelande som säger ”Wifi-autentiseringsfel” dyker upp och inte tillåter Samsung Galaxy J7 att ansluta till WiFi-nätverket. Det snabbaste sättet som många tror kommer att fixa Samsung Galaxy J7 Autentiseringsfel är genom att starta om Galaxy J7 och skriva in lösenordet igen.

Det är viktigt att veta varför Wifi-autentiseringsfelet inträffade i första hand. Det här felet är när det finns en anslutning som identifieras via en WiFi-anslutning baserat på det användarnamn och lösenord som angetts. När wifi-autentiseringen misslyckas eller inte hittar wifi-anslutning på Samsung Galaxy J7 betyder det att det finns vissa konflikter pågår och måste åtgärdas. Nedan finns två olika lösningar för att fixa Samsung Galaxy J7-autentiseringsfelproblem.

Samsung Galaxy J7-autentiseringsfel

Det har varit känt att Samsung Galaxy S7-autentiseringsfelet kan åtgärdas genom att stänga av "Bluetooth" medan WAP är aktiverat, eftersom detta kommer att ändra frekvensen för hur både wifi och Bluetooth interagerar med varandra. Att justera detta bör kunna lösa felet med Samsung Galaxy J7 Authentication Error-problemet.

Starta om den trådlösa routern

Om ovanstående metod inte hjälpte till att fixa Samsung Galaxy J7 Autentiseringsfel. då kan problemet vara med routern eller modemet. Ibland kommer Wi-Fi-IP-adressen i konflikt med de olika enheterna som är anslutna till samma nätverk som delar samma IP-adresser. I allmänhet har Mac och Windows var och en sin unika anpassade IP-adress och hanterar inte problemet med delning av IP-adress. Men smartphones som Samsung Galaxy J7 kommer troligtvis att störa andra befintliga enheter, vilket kan orsaka Galaxy J7 Autentiseringsfel. Det bästa sättet att lösa problemet är att starta om modemet eller routern för att fixa det här felet.