Putlocker är en webbsajt för filmströmning, och många undrar om det är möjligt att ladda ner filmer från webbplatsen och titta på den på en iPad. Tyvärr finns det inget sätt att göra detta. Filmerna på Putlocker är endast tillgängliga för streaming och det finns inget nedladdningsalternativ tillgängligt.

För att detta ska fungera måste du använda en tredjepartsfilmnedladdningsapp, vilket inte nödvändigtvis är en smart idé. Appar från tredje part som du laddar ner kan ha skadlig programvara och smitta din enhet.

Läs vidare för en enkel lösning som hjälper dig att titta på filmer på din iPad.

Få Popcorn Time

Popcorn Time är ett mycket bättre alternativ än Putlocker. Det är en säker app som du kan ladda ner och installera på många enheter, inklusive Mac-datorer och iPads. Innehållet på Popcorn Time är fortfarande piratkopierat, så du bör antagligen använda en VPN för att hålla dig säker.

Om du inte gör det kan du få böter och piratböter är ganska höga i USA och många andra länder. Så gå vidare och skaffa en VPN-app som ExpressVPN, som du kan använda på flera enheter på en enda prenumeration.

VPN-appar av hög kvalitet kan vara kostsamma, men om du får ett årligt eller längre abonnemang betalar du bara några dollar i månaden. Sedan bör du ladda ner Popcorn Time för din iOS-enhet eller ladda ner den på din Mac.

Du kan ladda ner filmer från Popcorn Time till din Mac och sedan överföra dem till din iPad. Du kan också ladda ner filmer direkt från Popcorn Time till din iPad så att du kan se dem offline vid ett senare tillfälle.

Vi litar på Popcorn Time mycket mer än Putlocker, och de officiella nedladdningslänkar som vi gav dig kommer inte att smitta dina enheter med skadlig kod och virus. Popcorn Time är gratis och det är ganska lätt att använda.

ios och mac

Hur man laddar ner en film på Popcorn Time

Det är ganska enkelt att ladda ner en film på Popcorn Time. Du spelar en film, och den börjar automatiskt ladda ner till din enhet. När nedladdningen är klar kan du hitta filen i din nedladdningskatalog och överföra den till en mer tillgänglig mapp.

På så sätt kan du titta på den här filmen när du är bekväm, även om du är ute och inte har Wi-Fi. Valet av filmer och TV-program på Popcorn Time är stort. Sök bara efter en film eller klicka på en av de föreslagna filmerna, så spelas den direkt.

Nedladdningen kommer inte att vara omedelbar, eftersom dessa filer kan ta upp flera gigabyte utrymme, men väntan är värt det. Du bör ha en anständig internetanslutning på minst 10 Mbit / sek, annars kan nedladdningen ta ett tag.

Filmerna på Popcorn Time har olika kvaliteter, men HD-alternativ finns i de flesta fall. Om du har snabbt internet föreslår vi 1080p kvalitet för bästa filmupplevelse (2k och 4k kvalitet är inte tillgänglig).

Varför ska du undvika Putlocker?

Ärligt talat, Putlocker-webbplatser är väldigt obefläckade. De tas ofta ner och sedan dyker de upp igen under ett annat domännamn. De är opålitliga och förtrollade med annonser. Popcorn Time är mycket bättre och säkrare.

Även Popcorn Time är inte lagligt. Inte heller Putlocker. Du bör veta att de båda erbjuder piratkopierat innehåll, vilket bryter mot många upphovsrättslagar. Observera att du kan få böter för att ladda ner filmer och TV-program från dessa webbplatser.

Kom ihåg att alltid använda en VPN-app, som kommer att maskera din online-identitet, så att du inte fastnar. Dessutom kan Putlocker ibland vara för mycket besvär. Om du vill ladda ner något från det måste du använda en tredjepartsapp, vilket är långt ifrån en säker lösning.

I så fall kanske du är bättre på att få filmer från Pirate Bay eller en annan torrenting-webbplats.

Bättre undvika Putlocker

Vi är alltid ärliga mot våra läsare, varför vi säger att det är bättre att undvika Putlocker om du vill ladda ner filmer till din iPad eller någon annan enhet. Det finns mycket bättre alternativ för det, till exempel den nämnda Popcorn Time.

Denna app är lätt att använda och låter dig ladda ner filmer med dess ursprungliga alternativ. Du behöver inte använda några appar från tredje part för det. Du bör ändå använda ett VPN för att skydda dig själv. Lägg gärna till dina tankar i kommentaravsnittet.