Samsung Galaxy S9-smarttelefonen, precis som många andra smartphones, har sina egna standardtangentljud. Den når en punkt där varje Samsung-enhet du stöter på har samma tangentbordsljud. Dessa ljud kanske inte är musik för dina öron, men de är helt servicebara på samma sätt, så det skulle inte vara riktigt meningsfullt för Samsung att investera tid i att anpassa tangentbordsljuden för varje ny enhet; om det inte har gått sönder, fixa inte det.

I det fallet kanske du föredrar att ändra din Galaxy S9s tangentbordsljud till något lite trevligare eller lite mindre intetsägande. Många av oss som äger Samsung smartphones har så småningom ändrat våra tangentbordssignaler, och det skulle vara förståeligt om du också letade efter ett sätt att ändra din också.

Om du inte vill höra några tangentbordsljud alls och eliminera det helt, kan du också välja att inaktivera dem helt. Det här är definitivt något du kan göra, men det är bara möjligt om du vet hur du gör det.

I vår artikel idag trodde vi att det skulle vara en bra idé att lära våra läsare som är intresserade av att inaktivera sina tangentbordsljud på Samsung Galaxy S9 hur man gör det. Vi visar inte bara hur du inaktiverar ljuden, utan också var du behöver navigera till om du letar efter dessa tangentbordsljud.

Aktivera och inaktivera tangentbordsljud på din Samsung Galaxy S9-smarttelefon

Följande steg nedan låter dig aktivera och inaktivera tangentbordsljuden på din Samsung Galaxy S9-enhet:

  1. Slå på din Galaxy S9-smarttelefon. Dra ner meddelandefältet och dra ner från toppen av skärmen. Tryck på den växellådda inställningsikonen i det övre högra hörnet på skärmens smartphone. Tryck på ljud och vibration. Placera tangentbordets ljudobjekt från listan som tillhandahålls. Tappa omkopplaren bredvid detta alternativ så att den läser AV, snarare än PÅ.

Som du kan se från stegen ovan är processen att inaktivera tangentbordsljuden inte bara kort utan också mycket enkel att följa. Samsung är inte så anslutet till sina enhets standardljud att de trots allt skulle göra det omöjligt för dig att ändra eller inaktivera dem. Vi hoppas att du kan dela denna information med någon av dina vänner som kan vara intresserade av att lära sig att inaktivera tangentbordsljuden på deras Samsung Galaxy S9-enheter.