Det finns vissa problem som enkelt kan åtgärdas på Android-programvaran. Det bästa sättet att åtgärda eventuella buggar eller andra programvaruproblem på din HTC One M9 är att antingen slutföra en fabriksåterställning eller en cache-torkning. Det bästa skälet till att rensa cachen på en HTC One M9 och HTC One M9 Plus är när smarttelefonen har vissa förseningar, glitches eller fryser. Följande är en guide för hur du rensar HTC One M9-cache.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din HTC-smarttelefon, se till att kolla in HTC: s trådlösa laddningsplatta, Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband och Mophie externa batteripaket för den ultimata upplevelsen med din HTC-smartphone.

Vad är cachen och vad gör den?

Det finns två olika typer av cache på HTC One M9. Den första är app-cachen, medan den andra är systemcache. Alla appar på HTC One M9 och HTC One M9 Plus har sin egen cache installerad på appen. Denna cache gör det möjligt att lagra tillfälliga data för bättre hjälp när du växlar mellan appar. Samtidigt gör systemcachen på HTC One M9 samma sak, men för Android-programvaran istället för varje enskild app. Det är därför som det finns problem med appar som kraschar eller fryser, är det bäst att rensa systemcache-torkning för att lösa problemet.

Hur man rensar app-cachen på HTC One M9

För problem som just händer på en specifik app är det bäst att först försöka rensa app-cachen. Du kan rensa app-cachen med dessa instruktioner: // ');}) (); //]]>