Bakgrundsbilden på låsskärmen är standardbilden du ser varje gång du vaknar upp telefonskärmen. Denna bakgrundsskärm skiljer sig från skrivbordsbilden på hemskärmen och kan ha en egen bild som du kan anpassa på några sekunder. Många uppskattar möjligheten att byta bild och lägga till något personligt till dem som en familjebild, tapet eller till och med ett vackert fotograferat landskap.

Om du äger Samsung Galaxy s9 och inte vet hur du ändrar bakgrundsbilden på låsskärmen så täcker vi dig. Det finns några olika sätt att anpassa låsskärmbilden eller bakgrundsbilden. Den här guiden visar dig två olika metoder för hur du ändrar Samsung Galaxy S9 låsskärm och tapeter, inklusive att använda dina egna foton istället för att förlita dig på Samsung temabutik.

Metod 1: Hur man ändrar Galaxy S9 Lock Screen Wallpaper

Att anpassa bilden för låsskärmen kräver åtkomst till hemskärmen. Så börjar från startskärmen på din Samsung Galaxy S9:

  • Hitta ett tomt område på skärmenKnacka och håll fältet tills skärmen zoomar utDet kommer att zooma ut till ett nytt, anpassa lägeDu kommer att se olika alternativ listade längst ner på skärmen. en lista med förinstallerade bakgrundsbilder som finns tillgängliga. Om du inte gillar någon av bilderna använder du gallerivynalternativen. Du kan bläddra bland bilder lagrade på din enhet. Dessa kan inkludera foton från din kamera, nedladdade bilder eller anpassade bakgrundsbilder från en app som ZedgeTappa på knappen märkt Ställ bakgrund när du har bestämt dig för en bild. Den nya tapeten ska vara aktiv omedelbart efter att du lämnat menyn

Metod 2: Hur man ändrar Galaxy S9 Plus Lock Screen & Wallpaper

Som vi nämnde ovan skiljer sig bakgrundsbilden från Lock Screen från hemskärmen. Återigen måste du:

  • Börja från samma hemskärmSök en tom plats och tryck sedan länge på den. Välj bakgrundsalternativet igen Klicka på etiketten Hemskärm från skärmens övre vänstra område. Du bör se en meny med alternativ för hem, lås eller båda. anvisningarna och bläddra efter ett foto lagrat på din Galaxy S9 eller välj från en förinstallerad bildKlicka på knappen Ställ in bakgrundsbild när du har hittat rätt bildLämna menyerna, och det var allt

Att använda en tredjepartsapp avsedd för att erbjuda dig samlingar av populära tapeter som du kan prova är också en alternativ metod för att ställa in en anpassad låsskärm tapet på Samsung Galaxy S9. Zedge är en av dessa tredjepartsappar som vi föreslår att du kan använda för att ställa in nya låsskärmtapet för din Samsung Galaxy S9.

Denna tredjepartsapp skulle vara det tredje alternativet i vår artikel. Om du är nyfiken på det kan du ladda ner den här appen. Det finns också många andra tredjepartsappar som väntar på att du laddar ner dem från Google Play Store. Vi tror att du nu känner till de bästa alternativen och att du kan välja därefter.