Den senaste Huawei P10 TouchWiz-funktionen gör att du kan ändra teckenstorlek och stil med en fantastisk utgång. Vår guide nedan kommer att lära dig sätt att manipulera typsnitt, storlek och mycket mer på din Huawei P10.

Du kan också ladda ner anpassade teckensnitt från internet för att göra din Huawei P10 mer personlig. Följ dessa steg för att ändra teckensnittstorlek och stil på din Huawei P10.

Hur du ändrar teckensnittstorlek på din Huawei P10:

  1. Slå på din smartphoneBrowse från hemskärmen för att komma till InställningarVälj DisplayTap på teckenstorlek Mellan kryssrutorna och reglagen, välj den perfekta teckensnittstorleken för dina behov.

Hur du ändrar teckensnittstil på din Huawei P10: Huruvida du kan göra det enkelt eller inte beror på om din telefon har nödvändiga behörigheter. Om du ser ett "Font" -alternativ när du har valt Display, har telefonen de nödvändiga behörigheterna och du kan ändra stilen på ungefär samma sätt som du kan ändra storleken.

Men om du inte ser det här alternativet, har din Huawei P10 inte de nödvändiga behörigheterna. Medan du kan rotera telefonen så att du kan ändra typsnittet, är det enklare alternativet att helt enkelt ladda ner en app för att låta dig göra det, så vi kommer att rekommendera att du gör det istället för att försöka programmera om din telefon av kosmetiska skäl.

Öppna helt enkelt Google Play Store och skriv "Ladda ner teckensnitt." Du hittar många alternativ att välja mellan.