Att köra din egen Discord-server kan vara en värdefull upplevelse. Du byggde din Discord-server från grunden med bara några nära vänner och förvandlade den till en utopia för spelare och spelentusiaster att njuta av varandras idéer och byta roliga memes. Kort sagt, genom att hantera en Discord-server har du hjälpt till att skapa en blomstrande spelgemenskap.

Allt gick bra ut på din Discord-server. Det vill säga allt var bra tills några få personer med en dålig inställning tog saker och ting lite för långt, svärde och använde dåligt språk som har varit störande för dig och ditt samhälle. Det är just nu som du inser att du kanske måste vara lite mer vaksam på vad som skickas av medlemmar för att hålla dina chattkanaler rena, vänliga och välkomnande till nybörjare.

"Exakt! Men, um, hur skulle jag göra det? ”

Det är en fantastisk fråga och som alltid är jag här med ett svar. Om du har snokat runt dina inställningar för Discord-servern efter att du har upplevt en spärr av NSFW-textchatt, har du kanske redan snubblat över något som kallas ”Explicit Content Filter”. Det här är en bra funktion att ha aktiverat, men jag ska meddela dig just nu, att det inte nödvändigtvis är det du kanske letar efter.

Det är därför Discord's Explicit Content Filter kanske inte är det du letar efter just nu.

Discords inbyggda "Explicit Content Filter"

Låt dig inte luras att tro att det här filtret kommer att censurera text eller låta dig börja en lista med förbjudna ord. Det infördes för att censurera och filtrera bort bilder och videor som kanske inte är säkra att se under arbetet, öppnade runt yngre människor, eller de som du inte tror är representativa för vem som är på din server nu och vem du vill vill se på din server i framtiden.

Det enda faktiska sättet att filtrera bort alla svordomar från Discord är att skaffa (eller skapa) en bot med anti-spam och stötande ordfiltreringsfunktioner.

Discord Profanity Filter Bots

Det finns faktiskt en hel del bots som hanterar banning censur ganska bra tillsammans med många andra funktioner. Jag har gått vidare och lagt till några till den här artikeln som du kan undersöka, som förhoppningsvis hjälper dig att hitta den bot som passar dina behov bäst.

För var och en kommer jag att diskutera profanity botten i fråga, den primära funktionen för bots, hur man laddar ner den och hur man ställer in profanity filteralternativen.

Anti-Swear Bot gör ett ganska bra jobb med att hålla dina textkanaler svärafria. Du måste godkänna det för att skicka och hantera meddelanden för att tillåta full funktionalitet.

Det kommer att föra en logg över alla svär ord som har kommit in i chatten, rensa hela meddelanden och låter dig anpassa vilka ord som anses vara ett brott.

För att lägga till Anti-Swear Bot till din Discord-server, ladda ner den från discordbots.org och följ sedan dessa instruktioner:

  1. Klicka på Bjud in-knappen som ligger strax under botbeskrivningen på webbplatsen. Du kommer till en ny sida där du blir ombedd att logga in på Discord. Gå vidare och logga in på Discord.Efter inloggning väljer du en server för Discord-botten. När en server är vald, klicka på Autorisera. Det kommer sannolikt att be att bevisa att du själv inte är en robot. Du vet att processen är klar när du går till en auktoriserad sida. Logga in på din desktop Discord-app. Anti-Swear Bot kommer att ha meddelandet dig i #generalkanalen vid denna punkt. Från här kan du skriva in! Hjälp för att få en lista med kommandon som kommer att vara användbara för att hantera din Discord Anti-Swear Bot.

Det grundläggande svärdordfiltret är redan inställt för dig. Om du vill lägga till svärdpaket, skriv in! Svärdpaket och en ytterligare lista med kommandon kommer att presenteras för dig. Dessa paket innehåller anti-LHBT-, ras- och andra stötande grupper som du kan välja att hålla dig borta från serverns kanaler.

Den andra botten på listan är en av de enklaste censurbotarna att sätta upp. Det grundläggande paketet utanför rutan täcker meddelanden, redigeringar och till och med stygga ord i smeknamn. Censor Bot har en bra supportpersonal som vanligtvis finns för att hjälpa dig med allt du behöver när det gäller hur du använder det på rätt sätt. Censor Bot erbjuder spanska språkstöd.

Lägga till Censor Bot till ditt Discord-serverhuvud till discordbots.org.

Stegen för att skaffa denna bot är exakt desamma som den första bot på vår lista eftersom det kommer att vara för någon av dem som hämtats från discordbots.org. Se anvisningarna ovan för Anti-Swear Bot, ersätt Anti-Swear Bot med Censor Bot.

Så snart du har lagt Censor Bot till din Discord-server, logga in och kolla meddelandet kvar i #generalkanalen. För dig som fortfarande läser kommer jag att spara tid och dela upp anvisningarna. Skriv + faq för vanliga frågor du behöver svar på, + support om du snubblar i problem, och använd + setlog i de önskade kanalerna som du vill ha filtret aktivt.

Nightbot har många chattkommandon och verktyg för automatisk moderering för användning med din Discord-server.

Dessa kommandon och verktyg för automatisk moderering inkluderar en svartlista för olämpliga ord eller fraser och förmågan att undertrycka skräppost med ett alltför stort antal symboler, uttryck, stora bokstäver, länkar, copypasta och mycket mer. Denna bot är dock bara användbar för dem med ett Twitch.tv- eller YouTube-konto, även om de flesta har ett konto med någon av dessa tjänster eller enkelt kan registrera sig.

För att skaffa Nightbot måste du ha den från botlist.co.

  1. När du är på platsen letar du på rullgardinsmenyn GET. Klicka på den för att avslöja Discord-logotypen. Klicka på alternativet Discord så tar du dig till en annan sida där du måste logga in med antingen ditt Twitch.tv- eller YouTube-konto. När du loggar in kommer den att fråga att du godkänner användningen av Nightbot med din kanal. När det godkänts kommer du att omdirigeras till en integrationssida. Från här kan du välja att ansluta till ett par olika tjänster. För den här artikeln kommer vi att fokusera enbart på Discord. Så klicka på Anslut-knappen under alternativet Discord.Again, du får en pop-up för godkännande. Välj din server och klicka sedan på Autorisera-knappen för att fortsätta. Det är vid denna punkt där du måste uppdatera rollerna som korrelerar mellan Twitch och Discord (om du valde att integrera dem). För lätt auto-moderering, se till att kryssa i rutan märkt “Skräppostfiltrering”.

Nightbot kommer nu att läggas till din Discord-server. Alla meddelanden kommer nu att filtreras och de som innehåller svär ord eller fraser kommer att raderas. För ytterligare konfigurationsalternativ måste du logga in på ditt konto på nightbot.tv.

Denna speciella bot är en mångsidig bot för Discord. Det är helt anpassningsbart och är utrustat med en lättanvänd och intuitiv webbpanel. Det finns massor av utmärkta funktioner tillgängliga för Dynobot, som för den här artikeln innehåller ett anti-spam / auto modereringsfilter.

Ett djupt dyk i alla funktioner som är tillgängliga via Dynobot ligger utanför denna artikels räckvidd.

För att komma igång, gå till dynobot.net.

  1. Bläddra nedåt på huvudsidan tills du hittar knappen Logga in med Discord. När du klickat får du den mycket bekanta autorisationsdialogen. Välj din server och tryck på Autorisera-knappen. Du bör nu vara på din Hantera server-instrumentpanelen. Rulla ner till avsnittet "Inaktiverade moduler" och välj Automod.Scrol längre ner och du bör se Automod-inställningarna. Det är här du kan ställa in vad som filtreras, raderas och förbjudas.

På fliken "Banned Words" är det redan några globala bannade ord som har valts. Du kan också lägga till dina egna förbjudna ord i listan Dynobot Global Banned Words genom att skriva dem i den medföljande textrutan.

Om du tyckte att den här artikeln från TechJunkie var till hjälp kanske du också vill kolla in 8 coola Discord-bots för att liva upp din kanal eller denna handledning om hur du är osynlig på Discord.

Har du några förslag på den bästa botten för att förbjuda ord på Discord? Lämna i så fall en kommentar nedan.