Google Chromes nya flikssida innehåller miniatyrgenvägar till webbplatser, men webbläsaren har inte så många anpassningsalternativ för det. Men tillägg kan förvandla sidan Google Chrome New Tab till något helt nytt. Det finns ett antal fantastiska tillägg som du kan uppdatera sidan Ny flik med, och dessa är några av de tillägg som ska noteras.

Otrolig startsida

Först bör du överväga att lägga till Otrolig startsida till Google Chrome härifrån. Tryck på + Gratis-knappen på tilläggets sida för att lägga till den i webbläsaren. När du har lagt till det i Chrome klickar du på knappen Ny flik på flikfältet för att öppna Otrolig startsida i bilden direkt nedan.

Chrome New Tab1

Så nu har du en ny flik sida med alla dina bokmärkta sajter, appgenvägar och mest besökta webbplats hyperlänkar på den. De är organiserade i tre separata flikar på sidan som du kan klicka på för att öppna genvägslistor. Överst på sidan finns en sökruta där användare kan ange nyckelord för att hitta bokmärkta sidor och genvägar. Till vänster om fliken finns en anteckningsblock och en praktisk lista med nyligen stängda flikar.

Klicka på Temaalternativ längst ner till vänster för att öppna några extra anpassningsalternativ. Där kan du lägga till alternativa bakgrundsfärger på sidan genom att klicka på en av färgpalettrutorna längst upp. Nedanför kan du välja alternativa bakgrunder för genvägslådan genom att välja Moln, Solnedgång, Natur eller Stjärna. Välj sedan en bild från listrutan. Alternativt väljer du Anpassad och trycker på Välj fil för att lägga till en av dina egna foton.

Chrome New Tab2

Välj Avancerade alternativ för några extra inställningar. Välj sedan ett nytt teckensnitt för anteckningsblocket genom att klicka på rullgardinsmenyn Anteckningsboksteckensnitt. Dessutom kan du också konfigurera antalet kolumner som ingår på flikarna Mina appar, Mina bokmärken och Mest besökta appar.

För närvarande

Det finns några väderförlängningar för Chrome, och för närvarande är det en som lägger till prognoser på webbläsarens nya flik-sida. Öppna den här sidan och klicka på + Gratis-knappen för att lägga till den i webbläsaren. Öppna sedan din nya flikssida som visas i bilden direkt nedan.

Chrome New Tab3

Så nu har du några väderprognoser på sidan under en klocka och datum. Det finns absolut inga genvägar, vilket är en nackdel med denna förlängning. Klicka på alternativet WU se prognoser längst upp till höger på sidan för att öppna mer detaljerade prognoser.

Tryck på hamburgarknappen längst upp till vänster för att öppna fler inställningar för för närvarande. Klicka på Alternativ för att öppna ytterligare prognos- och klockinställningar. Sedan kan du välja en rullgardinsmeny för plats där du kan växla väderprognoserna till alternativa regioner genom att klicka på Anpassad. Ange regioninformationen i textrutan.

Chrome Tab4

Om du vill ändra sidobakgrunder klickar du på Teman. Sedan väljer du alternativa bakgrundsfärger genom att välja Moment 2.0 eller Klassisk. Välj en färg från paletten och tryck på Spara-knappen för att lägga till den. Det finns också ytterligare temalternativ som du kan välja, men de kostar extra.

Modern ny flikssida

Det här är ett tillägg som lägger till en sida vid sida med genvägar till Chromes nya flikssida. Lägg till tillägget till din webbläsare genom att trycka på + Gratis-knappen på den här sidan. Öppna sedan din nya flikssida i Chrome, som ska matcha den som visas direkt nedan.

Chrome ny flik 4

Nu har du en sida med anpassningsbara brickor som öppnar webbplatser. På sidan ingår också appar, bokmärken och nyligen stängda knappar som öppnar dina webbläsarappar, bokmärkta webbplatser och eventuella stängda flikar.

För att lägga till nya webbplatser på sidan kan du trycka på + -knappen till höger. Det öppnar ett fönster för tegelkonfigurationer där du kan ange en URL i webbadresstexten nedan. Nedan anger du en titel för det i rutan Webbplatsnamn och välj sedan en bild för plattan. Om du inte har några lämpliga bilder trycker du på från en lista med bilder-knappen för att välja en därifrån. Tryck på Save-knappen för att stänga fönstret och lägga till brickan.

Du kan också justera sidans färgschema och bakgrund. Tryck på kuggeikonen längst upp till höger och Färger för att öppna färgschemat. Välj sedan alternativa färger därifrån. Välj Bakgrundsbild och klicka här för att ladda upp din bild för att lägga till bakgrundsbild på sidan.

Chrome ny flik 5

Fantastisk ny flikssida

Awesome New Tab-sida är ett annat tillägg som lägger till en mer sida vid sida layout på Chrome's New Tab-sida. Detta är tilläggets sida från vilken du kan det till webbläsaren. När den har lagts till i webbläsaren bör din nya flikssida vara något som den i ögonblicksbilden direkt nedan.

Chrome ny flik 11

Så sidan har nu en rutnätlayout med rutor som du kan lägga till webbplatsgenvägar, appar och widgets till. Om du vill redigera den här sidan klickar du först på ikonen Lås upp hänglås på vänster verktygsfält. Klicka på en tom kvadrat på rutnätet för att öppna fönstret nedan (eller välj blyertsikonen för att redigera genvägar som redan finns på sidan).

Chrome Ny flik 7

Ange en sidtitel i rutan Namn och mata in en URL för den i textrutan under den. Observera att det måste innehålla en http: // före www. Tryck sedan på X stängningsknappen för att lägga till genvägen.

Tryck på knappen Apps på vänster verktygsfält för att lägga till appar. Sedan kan du dra en app från fönstret till ett tomt torg på rutnätet när sidan låses upp. Du kan lägga till widgetar på sidan ungefär samma; men välj Widgets i verktygsfältet istället för Apps.

Om du vill justera bakgrunden på sidan Awesome New Tab väljer du Configure cog icon på verktygsfältet. Klicka sedan på fliken Bakgrund från vilken du kan välja alternativa färger eller tapeter. Tryck på Ändra bakgrundsfärg för att lägga till nya färger och Ladda upp bild för att välja bakgrundsbild.

Infinity ny flik

Infinity New Tab är en av de bästa sidfiltilläggena för New Chrome för Google Chrome helt enkelt för att du kan lägga till nästan alla slags genvägar till den. Det är helt flexibelt och har en fantastisk layout och design. Du kan installera det från den här Chrome Store-sidan. När du har lagt till Infinity New Tab i webbläsaren kommer din New Tab sida att visas som visas nedan.

Chrome ny flik 8

Tillägget förvandlar sidan Ny flik med en serie cirkulära genvägar och en mer omfattande sökmotorrad längst upp. På sidan finns genvägar, annars kortnummer, till molnapplikationer, appar, din bokmärkelista och en anteckningsblock du kan lägga till anteckningar till. Tryck på vänster- och högerpiltangenterna för att bläddra igenom sidan.

Du kan lägga till något till den här sidan genom att trycka på + -knappen uppe till höger. Det öppnar sidofältet i bilden direkt nedan från vilken du kan välja en mängd molnapplikationer och appar under flera kategorier. För att lägga till en grundläggande genväg på webbplatsen, klicka på Anpassad, ange URL i textrutan Feedback, välj en ikonfärg och tryck på knappen Lägg till objekt.

Chrome ny flik 9

Du kan snabbt lägga till en slumpmässig bakgrund på sidan genom att trycka på Hämta en slumpmässig tapetknapp längst ner till höger. För att lägga till dina egna foton på sidan trycker du på + -knappen, väljer Inställningar> Tema och klickar sedan på Välj bild bredvid lokal bakgrundsbild. Eller välj ett alternativ för automatisk uppdatering av tapeter precis ovanför den inställningen för att inkludera mer slumpmässiga Bing- eller Infinity-bakgrunder.

Chrome ny flik 10

Om du klickar på Inställningar> Allmänt från sidofältet kan du välja ytterligare alternativ för genvägsikonerna. Dra till exempel ikonen Border Radius-fältet längre åt vänster för att lägga till fyrkantiga genvägar. Alternativt kan du justera antalet genvägar som ingår genom att välja antalet rasteralternativ för objekt.

Det här är fem tillägg som kommer att granska Google Chromes nya flikssida. De ger sidan en helt ny layout, lägger till fler genvägar till den samt extra anpassningsalternativ. Om du frågar mig är Infinity New Tab den bästa av dem eftersom den har mer omfattande inställningar än de andra. För mer information om hur du kan anpassa sidan Firefox ny flik, kolla in denna TechJunkie-artikel.