Söta sexton ... En allvarlig ålder, en livsgräns och ett spännande år - du kan kalla det som du vill, och du kommer att ha rätt. Detta är för viktig period för att inte uppmärksamma det och dess inflytande på en tonåring. Du bör vara försiktig när du förbereder dig till en speciell dag när din nära person fyller 16 år, eftersom den borde vara perfekt och oförglömlig! Oförglömlig - i positiv mening naturligtvis eftersom ingen vill komma ihåg de tråkiga eller frustrerande stunderna i livet, inte ens prata om stunderna på en födelsedagsfirande. Om din nära person är på väg att bli en seriös vuxen man eller kvinna, du bör vara uppmärksam på detaljer när du hälsar honom / henne med det nya året. Att önska vanliga saker som lycka, god hälsa och gott humör är lite tråkigt, och om du är här - vet du det säkert. Och så långt du har hittat oss vill vi dela med dig några av våra fantastiska lyckliga 16-årsdag citat, som kommer att skapa det känslomässiga fyrverkeriet i hjärtat och själen!

Happy Sweet 16th Birthday Citat

En 16-årig person är lika nyfiken som ett litet barn. Det är viktigt att inte förlora detta personlighetstrekk eftersom det hjälper till att se denna värld som en bättre plats. För att bevara denna nyfikenhet och renhet kan du påminna hedersgästen om att du uppskattar hur positiv, leende och trevlig han / hon är. Berätta något sött och lite barnsligt på 16-årsdagen!

  • Du är den sötaste personen som jag någonsin har träffat, lycklig söt sextonde födelsedag. Nu när du fyller sexton vill jag att du ska veta att detta är en av de mest spännande delarna av en persons liv. Du är nästan en vuxen, men du får också hålla den barnsliga oskyldigheten i dig. Det finns så många fantastiska äventyr som du kan ge dig ut på, och du kommer att ha mycket energi att spendera. Sexton kommer att få dig att känna dig lätt och stark och modig. Allt är möjligt eftersom du har en energi som aldrig verkar ta slut. Jag hoppas att du har den bästa 16-årsdagen! Njut! 16 är en mycket härlig ålder fylld med magiska äventyr och aldrig slutande energi. Så lever det upp till fullo. Ha en boll på din födelsedag och till och med dagen som kommer efter det. Den här tiden är tiden att vara tacksam för Gud för att du finns i denna värld, grattis på födelsedagen. När du fyller sexton vet du att det kommer att bli många förändringar som kommer att hända i ditt liv. Många underbara saker kommer på din väg, och många skäl kommer att utvecklas som får dig att se fram emot att bli gammal. Du är precis igång, och jag är så upphetsad för alla saker som kommer att hända i ditt liv. Ha en lycklig 16-årsdag! Vid 16-tiden kommer så många spännande saker på din väg. Det är okej - till och med coolt - att vara upphetsad över livet! Njut av varje sekund i år. Lycklig 16-årsdag. Lycklig födelsedag, får dina drömmar och önskningar gå i uppfyllelse, svalare år framöver. På 16 år är du en medelålders tonåring. Du har 3 år bakom dig och 3 år framför dig i tonåren. Du kommer förmodligen inte att njuta av nästa gång du kallas medelålders, så ha kul på din 16-årsdag. Var inte så bråttom att växa upp, min kärlek. Tiden flyger så fort. Innan du vet om det kommer du att vara i femtiotalet och önskar att du är tonåring igen. Ta dig tid att veta saker, känna saker och uppleva saker. Det finns rätt tid för allt. Jag önskar att du ska bli smart, stark och säker. Jag kommer alltid att vara här för dig. Lycklig 16-årsjubileum. Nu är du en ung kvinna och den här dagen bör vi vara tacksamma, grattis på födelsedagen!

Kort Happy Sweet Sixteen Wishes for Girl

En flicka vill ha en fantastisk söt sexton födelsedag! Föreställ dig, hur vansinnigt shedreams om en enorm fest med sina vänner! Naturligtvis finns det damer som bara tyst skulle fira med sina familjer. Men till och med ett så litet parti bör gå i ordentlig atmosfär. För att skapa en sådan atmosfär kan du använda våra vackra ord för att önska din tjej all lycka!

  • Du måste vara udda för att vara nummer ett: var inte som alla andra, var inte vad de säger att du ska vara, vara dig själv och du kommer alltid att vara på topp. Jag älskar dig, njut av din 16-årsdag! Att vara 16 är underbart eftersom du bekvämt kan agera vuxen och stum som när du behöver. Njut av denna livsfas medan du har det. Grattis på födelsedagen.Jag kunde inte be om mer att ha dig, ha en födelsedag min kära vän.Den läckraste saker som en gammal person kan skratta om när de kommer ihåg att de är klara i din nya tid. Jag hoppas att du kommer att njuta av allt. Lycklig sexton. Ha mycket roligt! Grattis på 16-årsdagen till en av världens mest underbara människor. Ha en underbar 16-årsdag, och många, många fler efter det! Grattis! Du är nu sexton. Låt oss ha kul, lycklig födelsedag! Lycklig 16-årsdag. Du växer definitivt upp och visar mognad. Det är coolt att se vilka fantastiska saker du åstadkommer. På den här nya tidsåldern hoppas jag att du kan behålla dina drömmar och vårda dem, eftersom de kommer att driva dig till storhet. Jag hoppas att du kommer att uppnå storhet på nolltid. Grattis på 16-årsdagen. Jag kan inte tro att du är mogen just nu, grattis på födelsedagen min vän. På din 16-årsdag önskar jag att ditt liv bara blir mer spännande och mer färgstarka, och att de många önskningarna i ditt hjärta kommer att gå i uppfyllelse. Du är en underbar människa och du förtjänar alla välsignelser som kommer på din väg!

Lyckliga 16-årsdagssägningar för Son

Om du tror att en pojke inte gillar fester så mycket som flickor gör, ja, måste vi säga att du har fel. Alla vill att deras familj och vänner ska kasta en fantastisk 16-årsdag för dem. Män vill också se skönhet (annars skulle de inte älska kvinnor), och de vill definitivt höra något trevligt, särskilt på födelsedagar. Vill du sätta ett leende i ansiktet på en födelsedagspojke? Önska honom väl med hjälp av följande hjärtliga ord. Vi önskar att dina drömmar snart blir verklighet och att ditt liv framöver är fullt av spännande upplevelser.

  • För din 16-årsdag önskar jag dig bara det bästa. Jag önskar dig kärlek, lycka och välstånd. Jag önskar att du alltid kommer ihåg de saker som dina föräldrar lärde dig och att du alltid kommer att vara ärlig om vad du tänker och känner. Byt aldrig, älskling. Måste du alltid vara den lyckliga lilla flickan som du är. Lyckligaste 16-årsdagen för dig! Jag kan inte tro att du redan är 16! Det känns precis som igår när du skulle sparka i fötterna och försöka stå högt. Det är ett av de sötaste minnen jag har om dig. Nu kan vi inte ens måla dig med tårta. Grattis på födelsedagen. Hoppa dina drömmar flyga idag så att du kan sväva genom livets stormar och solljus med glädje i ditt hjärta och vinden under dina vingar. Lycklig 16-årsdag. Det är dags att fira en växande kvinnas födelsedag. 16 markerar en ålder som är slutet på tonåren och att komma in i ung vuxen ålder. Låt oss fira! Jag önskar dig ett liv med mycket glädje och glädje tillsammans med dina betrodda och älskade vänner. Må Gud välsigne dig hela tiden. Grattis på födelsedagen Sweet 1 Lycklig 16-årsdag till dig min underbara pojke, jag hoppas att du i den här åldern kommer att locka dig öde och liv som påverkar vänner. Håll dig välsignad och njut av din härliga dag. 16 år kan vara ett sött år. Må varje söta ögonblick föra dig närmare att uppfylla dina drömmar. Och får dessa drömmar göra ditt liv sötare. Lycklig 16-årsdag. Min önskan till dig är enkel men ändå viktig. Undvik dåliga vänner, assimilera goda vänner, njut av livet och håll dig utan problem. Lycklig 16-årsdag. Fortsätt växa i visdom. Kanske du går längre än du någonsin har föreställt dig, skjut kuvertet och bryt ny mark som bara någon så otrolig och one-of-a-kind som du kan göra. Lycklig 16-årsdag.

Grattis 16-årsdag meddelanden för dotter

Om du har några tvivel om du kommer att kunna hålla ett anständigt tal på din dotters födelsedag - välkommen! Vi har många idéer om gratulationer som är perfekta för detta tillfälle. Din dotter (eller barnbarn) kommer gärna att höra något liknande på hennes 16-årsdag, och du får tillräckligt med inspiration för att bli mer säker på dina oratoriska färdigheter!

  • Det verkar bara för några år sedan. Du var bara denna lilla rosa sak som lyckligt sov i mina armar. Nu är ni alla vuxna och en vacker tjej där. Det var en sådan glädje att se att du växte upp rakt framför mina ögon. Nu när du äntligen fyller sexton kan jag inte låta bli att känna ett ledsen av sorg. Det är som om jag tappar den tjej som jag älskade och äntligen lär känna den här unga kvinnan som hon har blivit. Du är en så underbar välsignelse för mig. Tack för att du är en så bra tjej. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, älskling. Grattis på 16-årsdagen! Måste du ha en lysande dag fylld med musik, skratt och att inte glömma mycket tårta tog. Ha en 16-årsdag. Lycklig födelsedag till en ung kvinna som är klok utöver sina år och bara blir vackrare varje dag. Lyckliga söta 16! För bara några år sedan var du den lilla flickan som alltid var en glädje för alla. Nu fyller du sexton. Du är så stor och oberoende nu. Det känns nästan som om du inte längre behöver oss. Jag är så förvånad över hur vacker du växte upp att bli. Men jag är så mycket starkare av det faktum att du är smart, stark, modig, nyfiken och snäll. Att ta hand om dig som barn var en sådan glädje för oss. Att ha dig som tonåring är också en mycket givande upplevelse. Tack för att du var en så underbar välsignelse för vår familj. Jag älskar dig så mycket. Lycklig 16-årsdag! Min önskan till dig är enkel att säga men inte så lätt att göra: Jag hoppas att du lever ett fullständigt liv ... full av glädje och förundran, full av kärleksfull familj och slutligen full av pålitliga vänner. Lycklig 16. Hur fick vi från Barbie-dockor, pyjamasfester och Disney-prinsessor till smink, färgat hår och pojkvänner så snabbt? Det verkar som bara igår när jag skickade dig till dina vänner hus för lekdatum. Nu kan du köra på egen hand, och du kan åka på helgeturer med dina vänner, och du kan gå ut på datum med pojkar du gillar. Jag är inte helt beredd på den här övergången, men jag vet att jag inte riktigt kan stoppa den. Du växer upp, och jag måste bara låta dig blomma in i kvinnan som du är tänkt att vara. Jag älskar dig så mycket, älskling. Grattis på 16-årsdagen! På din speciella dag får du bara omges av ett överflöd av skratt, glädje, kaka, gåvor, goda önskningar och nära och kära. Lycklig 16-årsjubileum. Gissa vem fyller 16 år idag! Är du upphetsad, kompis? Jag vet att du känner dig som den stora killen som är redo att erövra världen. Du är. Jag önskar att alla dina drömmar blir verklighet och att ditt liv kommer att fyllas med underbara nya upplevelser. Sluta aldrig att drömma, och låt aldrig någon hindra dig från att göra dessa drömmar till verklighet. Du gör mig så stolt över att vara din far. Jag hoppas att du har det bästa året. Grattis på 16-årsdagen! Jag älskar dig. Se farväl att snurra flaskan och säga hej till dejting. Säg adjö till hemliga anteckningar och säg hej till tjur sessioner. Säg adjö till bussen och säg hej till din bil. Wow, 16 låter bra. Lycklig 16. Denna dag handlar om dig, den här gången handlar om dig och du borde handla om dig. Gör vad som är bäst för dig. Grattis på 16-årsjubileumskära, jag älskar dig. Som vi firar din 16-årsdag idag, får alla dina drömmar flyga och får alla dina önskemål beviljas. Måste du ha styrka och mod att väder hela ditt livs stormar, och det kan alltid finnas glädje i ditt hjärta. Jag är väldigt stolt över dig, mitt kära barn. Du gör mig till den lyckligaste. Ha en underbar 16-årsdag!

Söta lyckliga 16 födelsedagshälsningar till pojke

Om din vän ska fira 16-årsdagen, borde han definitivt höra några hälsningar! Du kan spara de fraser som vi har placerat här för dig och för honom och skriva dem på ett födelsedagskort. Dessutom kan du enkelt skicka ett sådant kort med posten! I den moderna världen kommer detta att vara en fantastisk överraskning.

  • Det här är din speciella dag, din födelsedag. Om det är lika speciellt som du, kommer det att vara extraordinärt. Lycklig 16-årsdag. Jag önskar dig en livstid av lycka, kärlek och fred. När världen blir hög och galen, hoppas jag att du hittar tillflykt i din familj och vänner. Må Gud välsigna dig alltid, idag och hela ditt liv. Grattis på 16-årsdagen, min kärlek. Tid att rulla ner bilfönstren, du är gammal nog att köra. Jag önskar dig mycket roliga vägresor framför dig. Lycklig 16-årsdag. Tretton år är en söt ålder att vara. Du har hela ditt liv framför dig och du har hela världen till hands. Det finns så många vackra möjligheter. Jag är så upphetsad för dig när du utforskar detta nya kapitel i ditt liv. Glöm aldrig att jag kommer vara här för dig, guider dig, stöder dig och skyddar dig från alla som vill skada dig. Jag kommer alltid att vara en far för dig. Du kan alltid komma till mig för vad som helst. Lycklig 16-årsdag.Turnning 16 har sina uppgifter. Du har en skyldighet att vara den sötaste du kan vara. Oftast har du en skyldighet att ha en trevlig tid på dina söta sexton. Happy sweet 16, sweetie.16 år gammal? Du har vuxit upp så snabbt. Jag minns hur galet jag kände när jag var i den åldern. Nu kommer du att gå igenom samma känslor också. Grattis på födelsedagen ung. Min önskan för dig på din 16-årsdag är att du går ut i världen och utforskar den, att du upptäcker vad du verkligen vill göra med ditt liv och att du är omgiven av människor som älskar dig och firar du. Jag önskar att du ska vara modig nog att gå avståndet, bryta hinder och att trycka på kuvertet. Du är så bra och så begåvad. Du kan vara vad du vill vara. Lycklig 16-årsdag. Jag älskar dig så mycket! En ung man, nu är du 16, närmar dig att smaka din egen självständighet. Kom bara ihåg, vi kommer alltid att vara här för dig genom tjockt och tunt. Önskar dig en dag med kärlek och strö av kul. Lycklig söta sexton. På din 16-årsdag önskar jag att du får en dag fylld med kärlek, skratt, sånger och naturligtvis födelsedagskaka! Du har varit min stolthet och glädje under de senaste sexton åren, och jag känner en konstig typ av sorg nu när du nästan är en vuxen. Jag känner att jag tappar dig mer och mer varje år. Glöm inte att din mamma älskar dig och att jag alltid kommer att älska dig oavsett om du är 16 eller 6 Jag älskar dig så mycket, min kärlek. Grattis på 16-årsdagen!

Sextonde födelsedag önskar till brorsdotter

Ett förhållande mellan en moster eller en farbror och en systerdotter kan vara ganska långt borta. Vi kommer gärna att veta att du har en perfekt koppling till din lilla systerdotter, men du gör det inte, kom ihåg att du alltid kan göra bättre och bygga en bättre relation! Ta hand om din trevliga systerdotter och säg en hel del visdomsord till henne och dela inte bara din erfarenhet med henne utan också dina känslor.

  • Det verkar först igår när du bara var den lilla flickan som älskade att sitta i mitt knä, följ mig vart jag än går och somna på bröstet. Nu har du vuxit till denna vackra kvinna som också är intelligent, stark, modig och graciös. Jag älskar dig, min kära tjej. Jag önskar er allt gott idag och alltid. Lycklig 16-årsdag. 13 ljus på din tårta, ett för alla önskningar du önskar. Det är din födelsedag och du är stjärnan, för söta sexton är vad du är. Grattis på prinsessan. Jag tror inte att det finns många söta 16-åriga tjejer som du. Jag är till och med villig att satsa på att det inte är så lika speciella eller vackra som du, älskling. Måste ditt liv vara lika söt som din 16-årsdag! Du är nu 16, en farlig och ändå spännande ålder. Var försiktig; var smart, jag önskar er all lycka när du firar denna fantastiska tid. Min önskan till dig på din 16-årsdag är att du kommer att leva ett långt och lyckligt liv. Jag önskar att du ska ha riktiga vänner och sann kärlek, och att du alltid kommer att ha din familj kärlek och stöd, och att du aldrig kommer att förlora din förundran. Jag älskar dig så mycket min kära. Jag hoppas att du har den lyckligaste 16-årsdagen. Önskar dig ett liv fullt av förundran, spänning, vänskap och lycka till. Det är vad vi önskar dig den här speciella dagen. Lycklig 16-årsjubileum. Även om du är ute efter att växa upp, uppleva vad vuxna upplever, ta dig tid att njuta av din 16-årsdag och varje dag i år. Du är bara 16 en gång i din livstid. Lycklig sextonde födelsedag du är en vacker dam, när du firar denna fantastiska tid, får alla dina önskningar gå i uppfyllelse. Må alla dina förhoppningar och drömmar uppfyllas. Lycklig 16-årsdag, sötnos! Tiden flyger verkligen mycket snabbt. Jag önskar att du alltid ska vara lycklig, frisk och älskad. Jag önskar er en livstid av glädje och glädje och av skratt och glädje. Jag älskar dig så mycket, och du gör mig så stolt över att vara din mamma. Jag hoppas att saker och ting mellan oss aldrig kommer att förändras. Jag hoppas att vi alltid kommer att vara nära. Jag hoppas att vi alltid berättar varandra om hur vi känner oss och vad vi tänker. Grattis på 16-årsdagen, min kärlek. Du växer verkligen upp för att bli en snygg person. 16 är en riktigt rolig ålder, och jag hoppas att du har haft det här i år.

Lycklig 16-årsdag Nephew Wishes

Att vara en moster eller en morbror till en pojke kan ha mycket inflytande på honom. Naturligtvis, om du är en pålitlig och respektabel person, men ändå - kopplingen mellan din brorson och hans föräldrar är något annorlunda än vad du har, vilket är coolt. Men han kanske tänker på dem som regler-setters eller de, som påtvingar deras kontroll, eller något liknande. Men du kanske inte betraktas som "en fiende", så dina ord och råd kan antagligen betraktas som underbara. Försök att ge honom mycket bra saker, tänk över dem, så tar vi hand om önskemålen för honom!

  • Min önskan till dig är enkel att säga men inte så lätt att göra: Jag hoppas att du lever ett fullständigt liv ... full av glädje och förundran, full av kärleksfull familj och slutligen full av pålitliga vänner. Lycklig 16! Du kan inte bara kalla dig själv en tonåring. Du är mer än så. Som 16-åring är du nästan en vuxen! Jag älskar dig så mycket. Och jag är så stolt över dig. Lycklig 16-årsdag. Hoppa dina drömmar flyga idag så att du kan sväva genom livets stormar och solljus med glädje i ditt hjärta och vinden under dina vingar. Grattis på 16-årsdagen! Du har aldrig varit rädd för förändringar. Du vet inte rädsla. Du är den modigaste 16-åringen jag känner. Du gör mig så stolt. Grattis på födelsedagen. Lycklig 16-årsdag! Den här födelsedagen har alltid några av de mest episka och minnesvärda födelsedagsfesten. Gör dig redo att festa! För min söta lilla 16-åriga flicka vill jag bara ha det sötaste för dig, börjar med din "söta sexton ... och för hela ditt liv. Grattis på födelsedagen! Sexton är en milstolpe i åldern och det är svårt att tro hur du har klockat den åldern så snabbt. Må du inse livets goda väsen när du firar idag. Lycklig sextonde födelsedag, njut av din speciella dag. Måste du gå längre än du någonsin har föreställt dig, skjut kuvertet och bryt ny mark som bara någon så otrolig och one-of-a-kind som du kan göra! Lycklig 16-årsdag! Håll fast vid de små saker som får dig att le, håll fast vid de saker som gör dig lycklig. Söta 16-tal är tänkta att avnjutas så lev idag som om det inte finns morgondag. Önskar dig ett liv fullt av förundran, spänning, vänskap och lycka till. Det är vad vi önskar dig den här speciella dagen! Grattis på 16-årsdagen!

Roliga 16-årsdag citat

Barndomen är tiden för ljusa dagar och år, leenden och underbar färgglad uppfattning av världen. Den 16: e födelsedagen är en av de bästa möjligheterna att påminna om tonåring som det finns och det kommer att bli mycket skämt och skratta! Lägg till flera roliga citat i födelsedagshälsningarna, och vi garanterar att hans nästa år kommer att vara full av positiva känslor!

  • Sexton är en bra ålder att vara för att du fortfarande kan vara ett dumt barn när du vill och fortfarande vara nästan vuxen. Om jag hade ett val, skulle jag välja att vara sexton för alltid. Grattis på 16-årsdagen! Sweet 1 Sweet cake. Söta människor. Söta sånger. Det är så sött, låt oss inte få diabetes. Med Marie Antoinettes ord "Låt dem äta kaka!". Grattis på 16-årsdagen! Nu ska vi äta några av den här läckra tårta! Grattis på 16-årsdagen! Grattis också för att inte vara tonårsmamma vid sexton! Från mig till dig. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att din dag är lika underbar som du är - vilket är ganska underbart! Jag kan inte tro att det har varit sexton spektakulära år som förälder för dig. Det är så bra att du sakta men säkert blir din egen person. Om jag måste vara ärlig, var jag lyckligast med dig under dina spädbarn när du fortfarande inte kunde tala eller prata tillbaka till mig. Hur som helst, lycklig 16-årsdag! Du är den modigaste, mest modiga 16-åringen jag någonsin har träffat! Får du pressa ut pjäsen från detta 16: e år i ditt liv! Lycklig 16-årsdag! Visste du att du på din 16-årsdag kan få ett jobb, köpa ditt eget husdjur, flytta ut, älska och gifta dig? Nej? Okej, varför måste jag berätta det för dig? Grattis på 16-årsdagen! Måste du göra saker du aldrig trodde att du kunde. Får du prova saker du aldrig trodde du skulle göra. I år kommer du att göra saker du tidigare tyckte var ouppnåelig. Du kommer att erövra dem och röra sig förbi dem. Grattis på 16-årsdagen! Jag vill att du ska veta att jag anser dig vara en god vän. Jag gillar dig. När jag framgångsrikt tar över världen kan jag försäkra er att din död kommer att vara snabb och smärtfri. Grattis på 16-årsdagen!