Du befinner dig i höjdpunkten i det favoritmobilspelet du spelar då plötsligt, visas en icke-relaterad pop-up på din Google Pixel 2. Irriterande, eller hur? Den här händelsen inträffar oftast för många Pixel 2-användare runt om i världen, vare sig de spelar ett spel, tittar på en video eller bara surfar på nätet på sin smartphone.

Om du är en av Pixel 2-användare som vill stoppa pop-up-galenskapen en gång för alla, är det viktigt att veta processen för att inaktivera denna skräppop-popup på din telefon.

Google har lagt till en ny förbättrad funktion som ber dig dela dina profilfunktioner. När det går att registrera sig för den tjänsten kommer en popup-adress att skräppost på din telefon. Detta är också en annan typ av pop-up som du kommer att uppleva på din Pixel 2. Den goda nyheten är att det är väldigt enkelt att inaktivera den här pop-up en gång för alla. Och för det, låt oss gå vidare till instruktionerna nedan.

Inaktiverar popup-fönstren för Google Pixel 2

För att stoppa popup-popup-fönstren på din Google Pixel 2 en gång för alla, allt du behöver göra är att kryssa i rutan som säger "Godkänn villkoren" och tryck sedan på knappen Godkänn. När du har godkänt villkoren, gå ner till applikationen Kontakter och välj sedan din egen profil. Välj sedan delningsknappen för profil och slå sedan bilden AV och du kommer att kunna inaktivera popup-fönstren en gång för alla.