Om du är DC-fläkt, kan Parallax låta ont för dig. Det är dock inte fallet i Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus-terminologier!

Om du just har köpt Samsungs nyligen lanserade avancerade telefoner, Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus, måste du prova en av dess fantastiska funktioner, Parallax-effekterna. Även om det kan låta ont för DC-fans där ute (eftersom Parallax är en fiende av vår älskade gröna killen, Green Lantern), vet du att Parallax-effekten är en funktion som gör att din smartphone kan visa ett coolt och fantastiskt dynamiskt visuellt utseende i din Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus 'Hemskärm.

Många av effekterna på din smartphone använder accelerometer och gyroskop för att väva 3D-liknande bilder. Detta är även efter det faktum att det inte tekniskt har 3D-kapacitet. En av de fantastiska sakerna med den här funktionen är att dina applikationer verkar flytta genom en 3D-miljö.

Om du vill förbättra din Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus hemskärm estetiskt rekommenderar vi att du fortsätter med den här. Men inte alla användare ska älska den här funktionen, särskilt de som har synproblem. Om du är en av dessa användare, kom ihåg att Parallax-effekterna inte kan tas bort från din Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus. Många användare skapar dock en framställning för Samsung att producera en ny firmware. Detta ska göra det möjligt för användare som har synproblem att inaktivera funktionen en gång för alla.

Om du vill veta mer om Parallax-effektens dynamiska kapacitet, rekommenderar vi att du läser mer om det på Wikipedia.

Slutsats

För oss är Parallax-effekten ett bra sätt att estetiskt förbättra hemskärmen på vår Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus. Det ger liv till den tråkiga och tråkiga hemskärmen från sina tidigare föregångare. Ändå kommer inte alla användare att älska den här funktionen. Även om parallax ger interaktivitet till din smartphone beror allt på en anledning: synproblem. Förhoppningsvis kan Samsung skapa en ny firmware för dem som har ett synproblem. De kommer inte att uppleva ytterligare synskomplikationer i framtiden bara på grund av den här appen. Och om du älskar den här nya funktionen, eller om du helt enkelt är nyfiken på det, kan du prova det nu!