En fråga som verkar hända med Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge är att Galaxy S7 vissa gånger inte kommer att slås på och bara vibrerar. Enligt vissa verkar det som om smarttelefonen fungerar som normalt och de känner vibrationerna men skärmarna vaknar inte upp när de försöker väcka upp den. Några vanliga sätt att Galaxy S7 inte fungerar är att den startar och kommer att stängas av igen strax efter att Samsung-logotypen blinkar lite. Det kan också vara skärmvarning om nedladdning eller modifiering av din Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Det huvudsakliga symtomet är dock den ständiga vibrationen och om du ansluter din laddare kommer det inte att finnas någon laddningsmeddelande efter att den är avstängd. Men detta kan åtgärdas och vi förklarar hur man löser problemet när Samsung Galaxy S7 inte kommer att slås på bara vibrerar.

Att fixa huvudsakliga Galaxy S7- och Galaxy S7-problemet när smarttelefonen ständigt vibrerar och du ansluter laddaren kommer ingen laddningsmeddelande efter att den är avstängd, kan kräva att du öppnar upp enheten och fixar lösningen själv istället för att betala massor av pengar genom skickar Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge till en verkstad.

Hur du fixar Samsung Galaxy S7 kommer inte att aktiveras bara vibrerar problemet

  1. Stäng av Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge Ta bort bakstycket på Galaxy Ta bort batteriet från smarttelefonen Använd en skruvmejsel och ta bort skruvarna under baksidan. Nu ska du försiktigt separera utseendet eller de två veck som håller enhetens främre och bakre del. När hela ryggen har tagits bort hittar du strömknappen som täcker och tar bort den verkliga strömbrytaren som ser vit Använd en skruvmejsel för att flytta knappen i alla fyra riktningar för att få den att förlora. Lyft sedan kretskortet och ta bort eventuell smuts eller damm från knappen eller kretskortet. Sätt tillbaka batteriet och försök att driva enheten, det kan ta flera försök att få det korrekt.

Om den fungerar säkerhetskopiera din telefon, bör du notera att knappen kan fastna igen så att du kanske vill lämna ytterkåpan på strömbrytaren eller att du kanske måste bli lite kreativ med enheten för att fortsätta använda den.