Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge har massor av funktioner, alternativ och avancerade kontroller som ibland kan vara förvirrande. Ett huvudproblem för vissa är hur man stoppar appar från att automatiskt uppdateras på Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge. Vissa vill också ha total kontroll över vilka appar som kommer att uppdateras automatiskt.

För dem som inte vill se de ofta automatiska uppdateringsmeddelandena från Google Play Store kan du också ställa Galaxy S6 till automatisk uppdatering. Hursomhelst förklarar vi nedan hur du stänger av och slår på automatiska appuppdateringar från Google Play Store på Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge.

För dig som är intresserad av att få ut mesta möjliga av din Samsung-enhet, se till att kolla Samsungs Galaxy S6-telefonväska, trådlös laddning, externt bärbart batteripaket och Fitbit Charge HR Wireless Activity Armband för den ultimata upplevelsen med din Samsung-enhet .

Relaterad:

  • Hur man ändrar språk på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att spela in videor i slow motion på Galaxy S6 och Galaxy S6 EdgeHow för att blockera samtal på Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge

Sammantaget är processen att konfigurera Samsung Galaxy S6 för att uppdatera alla dina appar automatiskt ganska enkel. Användare kan till och med ställa in den för att uppdatera via WiFi endast för att spara den begränsade informationen de kan ha på alla operatörsplaner också.

Hur man stänger av och på automatiska appuppdateringar för Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge // ');}) (); //]]>