Vad sägs om några riktigt roliga plocklinjer? Vi kan inte garantera att de kommer att göra dina chanser att få ett datum högre, men vi slår vad om att de kommer att få kvinnor att skratta! Det spelar ingen roll varför du letar efter några coola och roliga picklinjer. Oavsett om du behöver dem för att bryta isen på gatan eller hitta en engångsuppkoppling i Tinder, kommer alla att fungera perfekt. Vi kan inte garantera att de hjälper dig att läggas, men åtminstone kommer de att bryta isen. Roliga linjer är perfekta konversationsöppnare, det är vad vi pratar om. Så om du letar efter de roligaste pickuplinjerna, grattis: du har bara hittat dem. Kolla in dem här!

Riktigt roliga pickuplinjer för henne

Som vi har sagt, spelar ingen anledning till varför du letar efter en partner. Om du vill hitta en tjej eller en kille på Tinder för en one-night stand, är det bra - men även om du vill starta en offline konversation skulle dessa fantastiska och roliga flirta linjer fungera bra. Hitta något riktigt coolt här och gör ditt val!

  • På en skala från 1 till 10 är du 9 ... Och jag är den du behöver. Om du var en transformator. Du skulle vara en hot-o-bot, och du skulle kallas Optimus Fine! Du måste vara en trollkarl, för varje gång jag tittar på dig försvinner alla andra. Om du var en triangel skulle du vara akut! Vad gör en smart attraktiv man som jag utan ditt telefonnummer? Söndagsprioriteringar: Netflix, träning eller bottenlösa mimosor? Är du en bra kram? Jag kanske låter dig gå med i gänget. Gillar du Harry Potter? Eftersom jag anumbled dig. Vad är det bästa med hissskämt? De arbetar på så många nivåer. Är du Luke? För att jag är din pappa Jag måste be dig lämna. Du får de andra flickorna att se dåliga ut. Är du säker på att du inte har en parkeringsbiljett? För du har skrivit bra överallt.

Roligaste plocka upp linjer någonsin

Vi tror att leende och skratt är de bästa sätten att starta en konversation på. Det är därför vi har beslutat att hjälpa dig och samlade de bästa roliga pickuplinjerna här. Kolla in dem just nu!

  • Landspojkar behöver inte hämtningslinjer, eftersom de har pickup. Min läkare säger att jag saknar vitamin U. Är du en krita? För att du får färg till mitt liv. Jag hör att de förbjöd dig från skollunchar för att du var så söt. Jag har undrat, smakar dina läppar så bra som de ser ut? Jävla tjejen, om du var en frukt, skulle du vara a FINEapple! Ursäkta mig, om jag går rakt detta sätt, kan jag nå ditt hjärta? Har du ett namn, eller kan jag kalla dig mitt? Kyss mig om jag har fel, men dinosaurier finns fortfarande, eller hur? Jag kanske inte är en genie, men jag kan göra alla dina önskningar förverkliga!

Vita roliga plocka upp linjer för killar

Smarta, vittiga och kreativa uppsamlingslinjer är förmodligen det bästa i världen för dem som vill göra ett gott intryck. Liksom, alla dessa krydda linjer är också bra, men om du letar efter något allvarligt måste du agera och se smart ut. Hålla med?

  • Har du en penna? För att jag vill radera ditt förflutna och skriva vår framtid. Alla kan sitta här och köpa dig drinkar. Jag vill köpa dig middag! Känner du till skillnaden mellan dig och den nya iphone? Den nya iphone kostar $ 700 och din ovärderliga. Jag har en penna som du har ett telefonnummer. Tänk på möjligheterna. Det räcker inte "O" i ordet "slät" för att beskriva hur slät du är. Hej jag är som en Rubiks kub ju mer du spelar med mig desto hårdare blir jag! Du måste vara i ett fel ställe - Miss Universe-tävlingen är borta. Jag känner mig som Richard Gere, jag står bredvid dig, den PRETTY KVINNEN du ser sjuk ut. Du måste drabbas av en brist på vitamin ME.Damn Girl är ditt namn Wifi? Eftersom jag känner en koppling!

Lustiga plocka upp linjer för honom

Om du vill förbättra dina chanser att hitta en tjej (både online och offline), behöver du några riktigt söta och roliga plocklinjer. Vi har hittat 10 bästa av dem för dig!

  • Du får mig att smälta som en glass kon i sommarsolen. Är du lika vacker på insidan som du är på utsidan? Du är varmare än en solbränna. Är du trött? Eftersom du har kört mitt sinne hela natten. Hej, kan du ta en bild med mig? Jag vill göra min ex avundsjuk. Kan jag följa dig? Eftersom min mamma sa till mig att följa mina drömmar. Jag hörde att du är bra i algebra, kan du byta ut min X utan att fråga Yan kan jag låna en kyss? Jag lovar att jag kommer att ge det tillbaka. Någon ringer poliserna, för det måste vara olagligt att se så bra ut! Du behöver inte nycklar för att göra mig galet. Är du en ordbok? För att du lägger till mening i mitt liv. Är du inredningsarkitekt? För när jag såg dig blev hela rummet vackert.

Det bästa roliga fodret tar upp linjer för flickor

Tror du att pick up-linjerna endast är för killar? Åh, var inte en misogynist! Vi har samlat tio fantastiska ordalag för flickor, för de kan också använda dem!

  • Har din licens upphävts för att ha gjort alla dessa flickor galen? Är du en trollkarl? För när jag tittar på dig försvinner alla andra! Jag har aldrig haft en dröm som förverkligats förrän den dag då jag träffade dig. Du kan falla från himlen, du kan falla från trädet, men det bästa sättet att falla ... kär i mig. Jag är ledsen att du pratade med mig? "Nej", vänligen börja! Är det varmt här eller är det bara du? Vet du vad som skulle se riktigt bra ut på dig? Jag har inte ett bibliotekskort, men har du något emot att jag ska kolla in dig? Är du en kamera? För varje gång jag tittar på dig ler jag. Jag skulle flirta med dig, men jag skulle snarare förföra dig med min besvärlighet.

Pun pick up rader som fungerar

Du ville hitta några fantastiska kaninuppsamlingslinjer, eller hur? Du har kommit rätt, eftersom vi just har hittat 12 fina linjer som fungerar bra. Kolla på dem:

  • Jag tappade nallebjörnen. Kan jag sova med dig ikväll? Livet utan dig är som en trasig penna ... meningslös. Hej, kan du hjälpa mig att komma till en läkare? Mitt hjärta fortsätter att hoppa över en takt när jag är med dig. Du måste vara ett vodka-skott, för du slår mig hårt och snurrade min värld runt. Du kan kalla mig Enterprise ... cuz jag är här för att hämta dig. av min bilaga. Jag känner dig inte, men något inuti mig säger att jag borde ta dig ut. Jag kan läsa din handflata. Din hjärtlinje säger att du kommer att ringa mig snart. Kan vi ta en bild? Jag måste visa jultomten vad jag vill ha till jul. Måste du se så bra ut varje dag? Hur kan jag någonsin koncentrera mig på någonting? Skulle du sova med en främling? [Nej] Sedan Hej, jag heter ... Kan du kyssa mig på kinden så att jag åtminstone kan säga att en söt tjej kysste mig ikväll?

Dumma plocka upp linjer

Okej, låt oss göra det klart: dumma pickuplinjer kan också fungera bra. Naturligtvis måste du vara en väldigt modig kille (eller tjej) för att använda dem, men ibland kan de verkligen hjälpa! Som om du vill bryta isen eller inleda en konversation med ett bra (och dumt) skämt är dessa rader det perfekta valet. Ta en titt här!

  • Gillar du Nintendo? Eftersom Wii ser bra ut tillsammans. Är du Netflix? För att jag kunde titta på dig i timmar. Spelar du fotboll? Eftersom du är en målvakt! Du ser lite trött ut. Att läggas skulle göra underverk för din hud. Du ser bekant ut, tog vi inte en klass tillsammans? Jag kunde ha svarat att vi hade kemi. Här är 10 dollar. Drick tills jag är riktigt snygg, kom sedan och prata med mig. Jag kommer att behöva ett högt glas kallt vatten, cuz baby du gör mig VÄTA! Dina ögon är blåare än Atlanten och baby jag är förlorad till havs! Är du ett tangentbord? Eftersom du är min typ. Du gillar en ordlista ... lägger du mening till mitt liv. Om jag hade en dollar för varje gång jag tänkte på dig, skulle jag befinna mig i en högre skatteklass.

Löjliga pick up line skämt

Möt ytterligare ett stycke med löjliga pickup-skämt - som vi just har sagt, de kan fungera perfekt i vissa situationer. Om du håller med om detta uttalande kan du bara inte ignorera dessa 10 perfekta löjliga skämt!

  • Var det en jordbävning eller har du bara vaggat min värld? Wow, när gud gjorde dig visade han sig. Har du tid? Nej, det är dags att skriva ner mitt nummer? Kan jag få ditt nummer så att jag kan ringa dig och be om ursäkt på morgonen? Jag har inte sett min ex-fru i över tio år. Ingen annan har heller; Jag kommer aldrig att berätta. Om jag var en katt skulle jag tillbringa alla nio liv med dig. Barnet håller jag längre än en vit krita. Jag arresterades häromdagen. [För vad?] För att ha två vapen och ett sexpaket.Komponerar dina föräldrar klassisk musik? För att baby fick Bach!

Du kanske också läser: Cheesy romantiska linjer för HerSmart pick up-linjer som kommer att ge dig ett datum De bästa pick up-linjerna att använda på killar