Om du har köpt en Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge, är det en bra idé att veta hur man använder ficklampavidget på Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge ficklampa är ingen LED Maglight ersättare, men det kommer att göra ett bra jobb i att hjälpa i tider som du behöver en ljuskälla för Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Den här guiden kommer att lära dig hur du använder facklafunktionen på Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge, med den är inbyggd widget och enkelt använder ficklampavidget på Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge.

Tidigare krävdes det att ladda ner en app för att slå på ficklampa för en Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge-smartphone. Nu kan användare undvika att ladda ner en Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge Torch-app, eftersom Samsung har en widget som kommer att slå på och på Galaxy S7 Edge-ficklampan. En widget är en liten genväg som du lägger till på startskärmen för Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Det ser ut som en appikon, men det kommer att slå på eller av en ficklampa.

Hur man använder Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge ficklampa widget:

  1. Slå på din Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Med fingret trycker du ner på hemskärmen ner tills "Bakgrundsbilder", "Widgets" och "Home screen settings" dyker upp på skärmen. Välj "Widgets" Bläddra i alla widgets tills du ser "Torch" Välj och håll "Torch" och flytta den till en öppen position på hemskärmen. När du behöver använda ficklampa på Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge, välj ikonen "Torch". För att stänga av ficklampa, kan du trycka på ikonen eller gå till aviseringsinställningarna för att stänga av facklan.

Instruktionerna ovan bör hjälpa till att svara på frågan för dem som frågade "Hur använder jag ficklampa på Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge?" förutom att vissa av widgetarna kan vara på olika platser.