Många Samsung Galaxy Note 8-ägare har frågat hur de kan lösa problemet ”Mobile Network Not Available” på sin smartphone. Du kan följa tips nedan för att veta orsaken till detta fel och hur du åtgärdar det.

Ibland kan det här felet uppstå på grund av ett nätverksproblem du upplever. Det kan också vara så att ditt SIM-kort är felaktigt eller att din smarttelefons konfigurationsinställning är felaktig eller att det finns ett stort fel i din enhet.

Du kan använda instruktionerna nedan för att veta hur du löser problemet med "Mobile Network Not Available" som kommer upp på din Samsung Galaxy Note 8.

Du kan fabriksinställa din enhet

  1. Leta reda på Inställningar på din telefon. Klicka på Säkerhetskopiera och Återställ. Välj sedan fabriksdata återställning.

Du kan uppdatera Android-programvaran

  1. Leta reda på Inställningar på din telefon.Klicka på Om enhet.Klicka på programuppdatering. Klicka sedan på Kontrollera om uppdatering Gå vidare och installera den senaste uppdateringen om den är tillgänglig.

Redigera dina nätverksinställningar

  1. Leta reda på Inställningar på din telefonKlicka på trådlöst och nätverkKlicka på mobila nätverkKlicka på nätverksoperatörerByt mobilnätverk för att manuellt starta om din Samsung Galaxy Note 8.

Justera inställningarna på din not 8

  1. Leta reda på knappsatsen. Skriv in den här koden (* # * # 4636 # * # *) på din knappsats. Klicka på telefon / enhetsinformation.Klicka på Kör pingtest. Sök i listan och klicka på GSM Auto (PRL) Välj på 'Stäng av radion'. Starta om din Samsung Galaxy Note 8.