Oavsett om du vill veta hur bra dina brownies visade sig, eller är nyfiken på dina politiska åsikter, kan du skapa en opinionsundersökning på Instagram vara ett av de bästa sätten att ta reda på den allmänna opinionen till hands!

Nu, innan du börjar bombardera dina fans med en lastbil med olika omröstningar, finns det ett par saker du kanske vill veta om denna till synes oskyldiga funktion. För att vara exakt har allt oftare skrapat sig på huvudet och undrat om deras Instagram-omröstningar plötsligt kan bli en fråga om strid för sina fans, så att säga, om deras anonymitet kommer att ifrågasättas!

Vice versa, fansen kanske inte är lika bekväma att dela sin åsikt om den person de har följt kan se vilket alternativ de har röstat på.

Detta kanske inte verkar så mycket av en stor sak i början, men tänk bara! Många av opinionsundersökningarna antar den självcentrerade formen av "Åh, här är en bild av mig i morse, berätta om jag ser ganska här ut - JA eller NEJ." Det kan därför innebära att förolämpa personen negativt på en så upptagen Instagram-enkät vem skapade den! Det finns en besvärlig situation för dig.

För att förhindra att människor blir alltför känslomässiga över den här typen av saker, har vi tagit fram den här artikeln där vi tänker besvara den gamla frågan om - Visar Instagram dig som röstade i din enkät?

Så, utan vidare, låt oss se vad som händer här!

Vad är det här "Instagram Poll Business" i första hand?

Det är en nyhet för Instagram och de som använder det är inte riktigt säkert hur det fungerar. Någon gång under det senaste året beslutade den smarta besättningen vid rodret för Instagram att berika sin plattform genom att installera en speciell funktion som gör att deras användare kan skapa enkla enkäter för sina följare.

Det är ett slags tillägg för den redan befintliga Story-funktionen. Tanken är att du som Instagramanvändare kan fråga dina följare genom att lägga till en enkätklistermärke till den bild du publicerade. På detta sätt kan du få feedback från dina fans och se vad de tycker om olika frågor. Ganska anständigt på Instagram, eller hur?

Det enda problemet verkar vara att vissa människor fortfarande inte är säkra på om hela frågeställningen på Instagram är anonym eller inte, vilket säkert ger en osäkerhet som kan leda till att de inte hävdar sin åsikt, eller åtminstone inte ärligt. Vilket dilemma, verkligen.

"Ska jag säga att någon av sina byxor är ganska trevliga och får dem att må bra eller krossa själen genom att erkänna att jag tror att när de bär dem - de ser ut som om en björn bara tappade dem en god halvtimme?"

Udda, pseudo-posh gånger vi lever i, säkert. Och ja, vi kommer att ge ett definitivt svar på frågan som ställs ovan i ett av följande stycken. (Inte den om byxorna utan den ursprungliga frågan om artikeln för att vara mer exakt.)

Så är avfrågorna anonyma eller inte?

För att uttrycka det inom kort - Nej, det är de inte.

Medan många människor var upprörda över att deras åsikter skulle visas så osäker för den person som bad om dem, var huvudidén med Instagram-besättningen som installerade funktionen inte att avslöja människors identitet eller någonting. De tänkte förmodligen inte ens för mycket på det hela. Som det är korrekt, verkligen.

Åh, så den som bad om en omröstning kan nu se hur du röstade? Än sen då! Det är inte som att regeringen nu kommer att vara på dina klackar eftersom du gillade en chokladbelagd kaka över versionen med bara ben!

Vid det här laget verkar det uppenbart att folk på Instagram ville införa en enkel pollingfunktion på sin plattform så att människor på det kan ha kul med det och dela sina tankar mellan sig.

Naturligtvis dyker upp några fåfängsfrågor här och där, men åh. Vissa människor tänkte inte så mycket på din frisyr på det där fotot? Tja, whoopty doo!

Så i första hand - JA, människor som skapar en undersökning på Instagram kan verkligen se hur du röstade! Hoppas att detta inte avskräcker dig från att engagera dig med dina kollegor Instagrammers. Det finns inget att skämmas över - vi har alla våra egna preferenser i olika frågor! (Såvida du inte verkligen är i crocs, i så fall känner du dig ganska generad och vänligen lämna plattformen inom kortast möjliga tidsperiod.)

Bara skojar, även crocs folk är välkomna på plattformen! Vi hoppas att du gillade den här artikeln och önskar dig många glada Instagram-omröstningar i framtiden!