Blå-Snowball-is black-hjälte

Att få spela in videor i dag är ganska billigt. Allt du behöver är en grundläggande mikrofon och lite gratis program för videoinspelning och du är redo att gå. Men så småningom är det dags att öka din ljud (och video) presentation, och det är därför vi har tagit Blue's Snowball iCE-mikrofon för en snurr.

Se till att följa med för att tänka på mikrofonen nedan.

Uppstart

Det är relativt enkelt att ställa in Blue Snowball iCE-mikrofonen. Det är bokstavligen en plug-and-play USB-mikrofon. När du drar ut den ur lådan måste du fästa stativet i snöbollen (mikrofonen), koppla in sladden och sedan är du redo att gå!

Det har inte någon programvara som medföljer, och det finns inte heller någon typ av gränssnitt för att kontrollera olika nivåer och inställningar. Du kan dock styra volymnivån i Windows genom att gå till Kontrollpanelen> Ljud> Mikrofon och justera volymreglaget där.

När du ansluter USB-anslutningen till din bärbara dator eller dator så är du redo att börja spela in! Se bara till att du har ställt in den som din inspelningsenhet i vilken programvara du använder.

Den enda porten Blue Snowball iCE USB mic funktioner.

Sammantaget var jag mycket nöjd med hur lätt Snowball iCE var att installera. Jag var redo att gå bara några minuter efter att ha fått paketet, och bristen på menyer och programguider för att vada igenom var en fin touch.

Funktioner

Blå-Snowball-is-on-trä

En av de snygga sakerna med den här mikrofonen är den svängbara som medföljer. Den låter dig justera mikrofonen i nästan vilken riktning som helst, så att du riktigt kan rikta den mot vad som måste spelas in. Som sagt, det är perfekt för alla typer av inställningar, oavsett om du har den som sitter bredvid dig på ett skrivbord, längre bak på ett skrivbord, under dig eller till och med över dig.

En annan snygg aspekt av denna mikrofon är att den faktiskt kommer att fungera med en iPhone eller iPad. Allt du behöver är Apples Lightning to USB adapter eller USB to 30-pin adapter. När du väl har en av de här adaptrarna bör du kunna ansluta Snowball iCE som om du ansluter den till en bärbar dator. Därifrån kan du använda den med önskad inspelningsprogramvara.

En viktig sak att komma ihåg är att det här är Snowball iCE-mikrofonen. Det finns en liten skillnad mellan Snowball och Snowball iCE. Du kan se ett jämförelsediagram direkt från Blue, men framför allt har Snowball iCE inte dubbla mikrofonkapslar, som ger det kristallklara ljudet som vi alla vill ha. Visserligen har Snowball iCE mycket tydligt ljud, men Snowball är ännu bättre på många sätt.

Även om Snowball är bättre på vissa sätt, om du har en budget, är Snowball iCE fortfarande en fantastisk mikrofon. Det är fortfarande ligor bättre än en standardmikrofon på din dator eller till och med ett headset.

Sammantaget har det förbättrat ljudet från mina inspelningar dramatiskt. Från ett headset var det faktiskt en överraskning att se vilken skillnad ICE skulle göra i kvalitet.

Om du är intresserad av att se fasta exempel klickar du här för en PCMech-video som vi har tagit med ovannämnda headset och klicka här för videon vi tagit med Blue Snowball iCE-mikrofonen. Skillnaden är häpnadsväckande.

Stängning

En av de främsta anledningarna till att jag fick detta är på grund av de fantastiska recensionerna på dess kristallklara ljud. Även om det inte är så tydligt som en professionell mikrofon på studionivå, är det säkert många gånger bättre än ett headset eller till och med standardmikrofonen i din dator. Om du letar efter något anständigt att delta i Skype-konversationer eller YouTube-videoinspelningar är den här mikrofonen åt dig.

Så hur är det med kostnaden? Det kostar cirka $ 60, men priset varierar beroende på återförsäljaren och vilka specifika rabatter som ges ut. Om du vill ha en bättre klingande Snowball-mikrofon kan du hitta den för nära $ 100 innan rabatter eller prissänkningar från vilken återförsäljare du väljer att köpa den från.

Men i all ärlighet är $ 60 inte mycket för mängden värde som kommer med Blue Snowball iCE-mikrofonen.

Köp nu på Amazon eller hitta en önskad återförsäljare.