För de som äger Apples iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, kanske du vill veta hur du blockerar okända samtal på den här smarttelefonen. På den här dagen är alla vana vid att få det som kan tyckas som en oändlig ström av skräppopare eller telemarketers som ringer dig hela tiden. För vissa människor kan det faktiskt vara en oändlig ström av oönskade anropare. Nedan ger vi några olika metoder för att blockera okända nummer på iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Den snabba metoden för att blockera alla telefonnummer på din iPhone7 eller iPhone 7 Plus skulle vara att gå till Inställningar, knacka på Telefon och välja Blockerad. Det är viktigt att notera att om du vill blockera en okänd samtal måste du först skapa en kontakt för den personen.

Uppringande blockering på iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Metod 1:

  1. Slå på smarttelefonen. Öppna inställningar. Tryck på Stör inte. Vrid den manuella växlingen till PÅ. Nu kan du endast tillåta samtal du vill ha från din kontaktlista.

Metod 2:

  1. Slå på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.Tappa på app-appen. Gå till senaste samtal. Kopiera det okända uppringningsnumret som du vill blockera. Gå till Kontakter. Tryck på + -tecknet, vilket gör att du kan skapa ett nytt kontakta. Klistra in det tidigare kopierade numret i fälten och ange vilket namn du vill ha för det blockerade numret. Klicka på Klart. Nu finns det ett alternativ att blockera den som ringer.

Metod 3:

Ett annat förslag skulle vara att kopiera den okända personen som ringer och klistra in dem i den blockerade samtalslistan på din telefon. Här behöver du inte ange några nummer, men när din telefon får ett samtal från en uppringare med ett okänt anrops-ID kommer det att blockeras. Om du ofta befinner dig i stånd att vänta på ett samtal som kan dyka upp som okänt, kan den här metoden skada mer än den hjälper.

Metod 4:

Den sista rekommendationen skulle vara att ladda ner en app som TrapCall från Apple App Store som ett anropsblock på iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Denna app kommer att blockera okända samtalare när “No CALLER ID” visas på samtal.

När du har använt någon av metoderna ovan bör du kunna blockera okända samtalare på iPhone 7 och iPhone 7 Plus, och detta kommer förhoppningsvis att hjälpa till att minska antalet telemarketers och spam-uppringare som kontaktar dig.