För de som äger en Samsung Galaxy Note 5 kan du se en Autentiseringsfeluppdatering på din Note 5-smartphone. Ett meddelande som säger ”Wifi-autentiseringsfel” kommer att dyka upp och tillåter inte Galaxy Note 5 att ansluta till WiFi-nätverket. Det snabbaste sättet som många tror kommer att fixa Samsung Note 5 Autentiseringsfeluppdatering är genom att starta om Not 5 och skriva in lösenordet igen.

Det är viktigt att veta varför uppdateringen av Wifi-autentiseringsfelet inträffade i första hand. Det här felet är när det finns en anslutning som identifieras via en WiFi-anslutning baserat på det användarnamn och lösenord som angetts. När Wifi-autentiseringen misslyckas eller inte hittar wifi-anslutning i Not 5 betyder det att det finns några konflikter pågår och måste åtgärdas. Nedan finns två olika lösningar för att fixa Samsung Galaxy Note 5-autentiseringsfelproblem.

Samsung Note 5 Autentiseringsfeluppdatering

Det har varit känt att Samsung Note 5-autentiseringsfelet kan åtgärdas genom att stänga av "Bluetooth" medan WAP är aktiverat, eftersom detta kommer att ändra frekvensen för hur både wifi och Bluetooth interagerar med varandra. Att justera detta bör kunna lösa felet med Galaxy Note 5 Authentication Error-problemet.

Starta Wireless Router

Om ovanstående metod inte hjälpte till att fixa Samsung Galaxy Note 5 Autentiseringsfel. då kan problemet vara med routern eller modemet. Ibland kommer Wi-Fi-IP-adressen i konflikt med de olika enheterna som är anslutna till samma nätverk som delar samma IP-adresser. I allmänhet har Mac och Windows var och en sin unika anpassade IP-adress och hanterar inte IP-adressproblemet som delas. Men smartphones som Note 5 kommer troligen att störa andra befintliga enheter, vilket kan orsaka Autentiseringsfel för Note 5. Det bästa sättet att lösa problemet är att starta om modemet eller routern för att fixa det här felet.