Bild, om du vill: du har en Apple iPhone 7 eller en iPhone 7 Plus, och den uppträder sig helt bra, tills en dag börjar stänga sig utan någon fråga eller varning. Det är inte exakt bekvämt och det förbättras inte av att det ibland inträffar snabbt, i följd. Vissa gånger när Apple iPhone 7 och iPhone 7 Plus fortsätter att stängas av kan du prova några av följande lösningar för att fixa när en Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus fortsätter att starta om med en Apple-logotyp. Det bästa alternativet skulle vara att hitta en Apple-tekniker och få telefonen bytas ut eller fixas så snart som möjligt.

Att ha Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus under garanti när en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus fortsätter att starta om kan hjälpa dig att spara lite pengar om något skadas allvarligt med telefonen. Du bör också få iPhone 7 eller iPhone 7 Plus utcheckad av Apple Support om du har en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus som fortsätter att starta om, stänga av eller frysa.

Ibland är det dock inte alltid ett alternativ, så vi kommer att utforska några sätt att felsöka problemet. Ibland kan det här problemet hända eftersom det finns en ny app installerad som får Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus att krascha, eller det kan bero på ett defekt batteri som inte längre kan ge den erforderliga kraften. Till och med en dålig firmwareuppdatering kan orsaka kraschar. Följande är två sätt att fixa en Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus som fortsätter att starta om.

En applikation är ansvarig för plötsliga omstarter. För de som inte vet vad Safe Mode är, är det ett annat läge som placerar miljön iPhone 7 eller iPhone 7 Plus som gör att användare kan lösa problem, eftersom det bara betyder de program som krävs för OS körs, så alla appar eller program som kan orsaka problemet körs inte. För att få iPhone till felsäkert läge, håll först strömbrytaren och hemknapparna tills skärmen blir svart och ta sedan bort fingret från hemknappen medan du fortsätter att hålla in strömknappen. När du ser Apple-logotypen håller du upp volymknappen tills springbrädan laddas. När enheten är i säkert läge kan du avinstallera alla appar som du känner kan orsaka problemet.

Operativsystemet iOS gör att Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus fortsätter att starta om. En vanlig orsak till att iPhone 7 eller iPhone 7 Plus fortsätter att starta om eller starta om på grund av en ny firmwareuppdatering har installerats. Vi rekommenderar i detta fall att utföra en fabriksåterställning på Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Innan du går till fabriksinställning av iPhone 7 och iPhone 7 Plus för att åtgärda omstartproblemet på smarttelefonen är det viktigt att komma ihåg att säkerhetskopiera all data på Apple iPhone 7 eller iPhone 7 Plus. Anledningen till detta är att när du slutför en fabriksinställning av iPhone 7 eller iPhone 7 Plus kommer allt på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus att raderas. Det kommer att vara som att du precis tog telefonen ur lådan; det kallas en fabriksåterställning av en anledning.