Varför skriver flickor på Tinder så korta svar?


Svar 1:

Jag är inte en tjej, så jag vet inte om mitt svar är det du söker. Jag är en kvinna, jag har inte varit en tjej sedan gymnasiet. Jag antar att du är på Tinder för att träffa kvinnor, inte mindreåriga flickor, så du kanske vill börja med att kalla dem kvinnor.

För det andra, om du hänvisar till deras svar på dina frågor via meddelandet: deras svar till dig är kort eftersom (1) de inte är de som är intresserade av dig och inte vill slösa tid på att skapa ett intelligent svar (2) den fråga du ställde leder inte till något intressant eller ett långt svar (3) kvinnan du är i kommunikation med är inte kreativ, vittig eller vet inte riktigt hur man pratar med män.

Mitt råd om du är intresserad av personen är att gå vidare till ett telefonsamtal så snart som möjligt. Lycka till!


Svar 2:

Beklagligt nog är jag rädd att jag inte kan hjälpa dig eftersom min erfarenhet av Tinder aldrig hade gått förbi försök att skapa en profil och inse att Tinder fungerade precis som alla andra datingsidor som krävde ett betalt prenumeration för att få fullständiga privilegier. Jag hade en nackdel med att jag inte hade råd med sådana lyxar och är det fortfarande.

Jag kan emellertid föreställa mig att skälet till att flickor skriver korta svar på Tinder beror på att det inte är en tävling eller en valkampanj. Med andra ord, de behöver inte för att de inte behöver det.


Svar 3:

Varför skriver flickor på Tinder så korta svar?

um


Svar 4:

Här tar jag:

De bryr sig inte riktigt.

Inte heller män.

Jag tror att det belyser ett viktigt, allmänt psykologiskt faktum som jag har sett på jobbet, gång på gång:

Ju svårare att få något är, desto mer ansträngning lägger du in det,

Och desto större bryr du dig.

Detta fungerar faktiskt också i omvänd riktning.

Och gäller även för relationer, oavsett om vi vill ha det.

Nu vet alla att dejtingsajter inte fungerar, men då, varför fortsätter de att komma på det? Det, Sean, det vet jag inte.


Svar 5:

För vissa människor är tinder mer ett självförtroende där de inte förväntar sig att en fullständig relation kommer från.

Det suger, och som en tjej hade jag samma problem i pas med killar. Det finns inget djup eller önskan att starta något, men validera något de saknar.