Vilket är det maximala antalet hashtags som jag kan använda på ett Instagram-inlägg?


Svar 1:

Instagram tillåter högst 30 hashtags i beskrivningen av inlägget. Du kan alltid lägga till mer i kommentarsektionen.

Jag föreslår att lägga till ~ 15 hashtags eftersom du inte vill vara spammy, eller hur! Det är verkligen viktigt att använda hashtags strategiskt och undvika de som antingen är förbjudna på Instagram eller bara överanvända.

Använda sig av

RiteTag

, det bästa hashtagförslagets verktyg för både bilder och text. Det ger dig förslag baserade på en färgklassificeringsfunktion.

Om du redan har en grupp hashtags som du tänker använda, testa dem i

Förbjudna Instagram Hashtags-verktyg

Svar 2:

30

Men jag skulle rekommendera att skapa grupper av hashtags mellan 2530330 och ändra antalet såväl som Hashtags


Svar 3:

Du kan använda upp till 30 hashtags och inte mer, men om du verkligen måste så kan du läsa den här länken för att lära dig hur du skjuter till 60

Instagram Max Hashtags: Hur posta upp till 60

Svar 4:

Du kan använda högst 30 hashtags per posttexter. Om du vill lägga till fler hashtags kan du lägga till dem i kommentarerna.

Men jag föreslår att du inte använder mer än 30 hashtags. Använd faktiskt 10 hashtags per inlägg. Håll hashtagsna en blandning av postrelaterade och allmänna branschrelevanta nyckelord.


Svar 5:

Du kan använda hashtags upp till 30 på Instagram.

Men se till att inte använda samma uppsättning hashtag om och om igen. Gör två eller tre uppsättningar hashtags, annars kommer ditt konto att skuggas förbjudet av Instagram, vilket inte är bra för någon konto och inte heller för ditt konto.

PrashantZ!

Tyst.Anime.Citat | 4.9k! (@ silent.past) • Instagram-foton och -videor

Svar 6:

Instagrams teckengräns för ett enda inlägg är 2200 tecken, det betyder inte att du kan fylla den med hashtags. Instagram begränsar och begränsar hashtags: – Du kan använda upp till 30 taggar på ett inlägg. Om du inkluderar mer än 30 tagson ett enda foto / video kommer din kommentar inte att publiceras.


Svar 7:

30