Hon är likgiltig mot mig men hon återföljde mig på Instagram. Varför skulle hon göra detta om hon inte bryr sig om mig längre?


Svar 1:

Kanske är hon mer nyfiken på dig än bryr sig om dig, eller kanske hon bryr sig fortfarande men är medveten om att du har tillgång till vem som följer henne på Instagram och kanske fortfarande bryr sig något om dig. I båda fallen förmodligen bäst att fortsätta att vara offentligt omedveten om hennes intresse och kontakta henne igen mycket noggrant om du så önskar.


Svar 2:

En sak som helt chockerade mig efter 12 års äktenskap med en narcissist var den dagen han bestämde sig för att han inte längre behövde mig och ändrade till att vara han själv. Det var en mardröm. Under hela vårt äktenskap visste jag att det var något fel, men när han tappade anspråket var det hemskt att inse att han faktiskt aldrig brydde sig och var likgiltig till någonting om mig eller hans barn.

Är du säker på att din partner inte bara spelade en roll? När hon bestämde sig för att det inte finns något syfte, gick hon av? Om hon har några narsissistiska drag om det var manipulation att lämna dig så att du skulle springa efter henne, kanske hon bara checka in var du är på.

Om hon inte har empati och har världen som kretsar kring sina chanser är hon att kontrollera en av "hennes människor. ’ Något antal saker men om hon ger blandade meddelanden, lögner och ger falska berättelser till andra människor är chansen inte bra att kontakten fungerar.


Svar 3:

Det gör hon förmodligen. Du är bara över känslomässig.