Min flickvän svarar inte min text i timmar utan publicerar berättelser på Instagram, vad betyder det?


Svar 1:

Hej,

Jag har varit med min flickvän i 7 år. Jag kan säga er att hon inte ignorerar mina texter och kommer alltid att hitta ett sätt att svara även om hon är upptagen. Som sagt, jag gör inte texten väldigt ofta och kommer i allmänhet att ge henne utrymme tills hon känner som sms.

Å andra sidan, om jag textade henne och hon ignorerade den blatant, bara för att publicera instagram-berättelser medan hon var ute och festade skulle jag 100% säga till henne att det är ur rad och förmodligen lämna henne. Det är ett starkt tecken på respektlöshet och brist på intresse. Fusk är troligen runt hörnet eller händer redan.

Du kanske också verkligen smsar för mycket? På alla sätt behöver du inte behöva. Manlig behövlighet är en garanterad förhållande mördare. Och om du är behövande, fyll den med något annat, en hobby eller något du tycker om som kan göra dig till en bättre man. Men behöver du inte henne. Hon borde vilja att du behöver henne, men du får aldrig behöva henne. Som mannen i sitt liv kommer hon att behöva dig och det är din roll att alltid vara där när hon gör det (med respekt och förnuft).

I slutändan är hennes beteende en visning av signaler, inte ta dem lätt min vän.

Tänk på det.

Med vänliga hälsningar.


Svar 2:

Det betyder att istället för att du kommer på detta forum och letar efter ett fel du måste och bör kontakta din flickvän för att prata om det, ställa henne den här frågan eftersom hon är den enda personen just nu som kan ge dig det svar du behöver. är hela poängen med ett förhållande, KOMMUNIKATION OCH FÖRSTA båda er en tjänst ja …goodluck


Svar 3:

Den där:

  1. Du textar för mycket och det blir irriterande för henne.
  2. Du ställer för många svåra frågor.
  3. Du stöter på att kontrollera.
  4. Hon är inte riktigt i ett förhållande med dig, du används.
  5. Du måste inse att de flesta kvinnor vill ha en lättsam relation, en där de fortfarande kan gå vad de vill göra. Försök att inte vara för kontrollerande, istället hitta platser att ta henne till och saker att göra med henne. Skapa upplevelser att komma ihåg. Gå cykel, ta picknick, gå till filmer, äta ute på en restaurang, göra keramik tillsammans, laga matlagningar, allt som skapar diskussion mellan er två.
  6. Jag fattar?

Svar 4:

Du måste ta hänsyn till att Instagram inte bara används som telefonapp. För det andra kanske hon inte är den typ som gillar att smsar så mycket eller ha samtal över text, så hon känner förmodligen mindre behov av att svara till dig på grund av det. Och en sista sak, det kan helt enkelt betyda att ordningen i vilken hon gör saker (dvs. Instagram först, dina texter nästa) inte har någon betydelse för henne.

I värsta fall värderar hon sitt Instagram mer än du eller hon värderar förmodligen inte dig för mycket. Om så är fallet kan det förmodligen bero på att du inte agerar som en värdefull pojkvän genom att inte få henne att känna sig viktig eller behövd, eller kanske är du för kontrollerande eller menar eller för mycket av en playboy, eller kanske du har några extremt konstiga och oattraktiva underliga. Eller det kan betyda att du inte är en bra pojkvän men hon är inte så intresserad av dig eller värderar dig inte som något mer än att du bara justerar en annan pojkvän av de många pojkvänner som jag har haft tidigare och / eller många pojkvänner som jag kommer att ha i framtiden. Om det är det förra, känn dig fri att fixa dig själv lite. Om det senare, känn dig fri att antingen prata med henne eller bryta upp och få med någon som värderar dig med ditt verkliga värde.


Svar 5:

Hur länge är ni tillsammans?

Min nära vän hade samma situation med sin flickvän. De var tillsammans som två månader. Och det ledde inte till något gott. Hon hade helt enkelt tvivel över honom och var inte säker på om hon vill fortsätta det här förhållandet. Plötsligt bröt de upp.

Allt du behöver göra nu är att ha ett allvarligt samtal med henne så att du kan fråga henne om dessa saker som om hon vill fortsätta detta förhållande. Om hon verkligen gör det - be henne artigt att svara på dina texter eftersom du verkligen vill ha kontakt med henne.


Svar 6:

Oroade du henne nyligen? Det verkar som om hon skickar ett meddelande. Hon retar dig antingen eller ignorerar dig med avsikt.

Har hon tidigare nämnt att du gnager henne ibland eller att du överkommunicerar? Kanske försöker hon sätta några gränser.

Du måste titta på sammanhanget för att förstå vad som händer. Om ingenting slår dig som uppenbar och hon verkar inte vara i fara eller något, så ge henne lite utrymme, kommer du att räkna ut det senare.

Du vet, det fanns en tid då de enda telefoner som människor hade var deras fasta telefon :)


Svar 7:

Oroa dig inte för det. Om du älskar henne och hon älskar dig, har du ingenting att oroa dig för. Även om det verkligen oroar dig, prata med henne om det, låt det inte få dig. Livet är för kort för att bli orolig för det här:

Woooahh ok, läs bara ett av svaren som går i fusk och respekt och allt det där jazz ser ut som att någon har fel ände på pinnen. Ignorera alla svar som det ok: D


Svar 8:

Kan betyda många saker. Det kan vara så att hon inte tog emot texten, det kan vara så att hon är arg på dig, det kan vara så att hon svarade och hennes svar inte gick igenom, det kan vara så att hon inte känns som att prata rätt nu kan det vara så att hon vill bryta sig med dig. Bara hon vet varför hon inte svarar. Har du frågat henne varför?