Hur känns det att inte ha ett Snapchat-konto som tonåring i dagens samhälle?


Svar 1:

Originalfråga: Hur känns det att inte ha ett Snapchat-konto som tonåring i dagens samhälle?

Ganska uppfriskande faktiskt. Jag tar inte så många bilder ändå. Jag tycker att textning, Skype eller Discord är bättre chattjänster. Och av alla mina sociala mediekonton är bara Quora aktiv så att det inte gillar att det spelar för mycket.


Svar 2:

Fredlig!

Jag säger det för att jag använde Snapchat under en mycket kort tid och trycket var för mycket.

Att behöva titta på alla dina vänner berättelser, bilder på saker du inte bryr dig så mycket om.

Att behöva svara på ett ögonblick med en annan bild.

Att behöva hitta något intressant i ditt liv för att visa alla.

Mitt liv är inte så intressant och jag har det bra med det.

Ja, utan allt detta tryck känner jag mig relativt lugnare.

Ps Jag är inte tonåring. Jag är 21 år gammal. Men jag känner att jag fortfarande är behörig att svara? : P eftersom de flesta i min ålder är besatta av Snapchat ändå


Svar 3:

Jag har inte en, och jag får det bra.

Jag brukade ha en Snapchat för ungefär ett år sedan, men jag raderade den ett tag senare. Det enda vädjan för mig var filtren, men andra appar kan göra det (Instagram kom precis ut med några). Annars tyckte jag att det var tråkigt att gå igenom varje persons berättelse - jag klickar vanligtvis igenom den utan att vara uppmärksam. Jag är ledsen, men jag bryr mig verkligen inte om att du åt avokado toast i morse - och ingen annan bryr sig heller.

Det var också extremt stressande att försöka hålla upp streck. Om du inte var medveten, är en Snapchat-strimma där två personer måste skicka en bild till varandra varannan timme, och om de inte gör det är strecket borta. Människor försöker få upp till 100 dagar.

Jag skulle försöka sova och kom ihåg att jag glömde att skicka ut mina ränder. Ibland är jag jordad och måste försöka få min telefon på något sätt att skicka dem.

Sedan gick jag tillbaka och insåg att jag var ganska dum. Varför tillbringade jag så mycket tid på att stressa över den här appen?

Eftersom jag raderade det fann jag att livet var samma sak.