Hur kan jag spåra alla mina Instagram-inläggskommentarer allt på ett ställe? Det är verkligen svårt att kontrollera inlägga en efter en för att svara på kommentarerna.


Svar 1:

För påverkare eller människor som har mycket följare och engagemang är detta så svårt att hantera sina kommentarer och svara på dem en efter en för att hålla sina följare lyckliga och för att undvika minskning i deras engagemang.

Men att göra denna åtgärd kräver mycket tid eftersom så många kommentarer mottas per varje inlägg. Med tanke på min egen erfarenhet har jag använt Instazood comment Tracker-funktionen.

Du kan använda 3free dagar för Kommentarspårare, för att hantera alla kommentarer på dina inlägg på ett ställe och du kan enkelt, ta bort, svara, markera som viktigt och löst utan att slösa bort din tid på att söka dina inlägg efter en ny kommentar.


Svar 2:

Du kan enkelt spåra alla kommentarer till dina Instagram-inlägg i externa verktyg, t.ex.

NapoleonCat

. Denna mjukvara erbjuder funktionen Social Inbox som samlar i en ström allt inkommande innehåll från stora sociala mediekanaler, inklusive Instagram. Du kan välja att använda den för alla dina sociala profiler eller jut för Instagram.

NapoleonCat ’s Inbox fungerar som en livechatt eftersom den inte bara kan se kommentarerna utan också svara på dem och interagera med Instagram-användare. Allt i realtid. \ n Dessutom kan du också se kommentarer från dina Instagram-annonser på samma plats, så att du kan övervaka och moderera från en strömkommentar från dina organiska inlägg och betalda kampanjer. Nedan kan du se hur NapoleonCat ’s inkorg för ett exempel på Instagram profilen ser ut.

Om du vill svara på en kommentar behöver du bara klicka på kommentarikonen i det högra nedre hörnet så öppnas ett större fönster.

Det finns några andra alternativ du kan använda för Instagram-kommentarer, till exempel att lägga till taggar till användare och innehåll, lägga till sentiment. Eftersom detta verktyg är utformat också för teamarbete finns det teamsamarbetsalternativ tillgängliga.

Kontrollera bara det här verktyget för att se om det passar dig. Det finns en

gratis rättegång

tillgängligt så att du kan använda det utan skyldighet.


Svar 3:

Hej,

Tyvärr finns det inga gratis verktyg för det.

Många instagram schemaläggare har en fullständig hanteringsfunktion, men den bästa jag gillade (och den billigaste också) var appen Later, \ nDu kan prova den gratis planen (som du inte behöver uppgradera, såvida du inte vill ha de extra funktionerna )

Det enklare sättet att planera dina Instagram-inlägg

Om du använder den här länken får du 10 extra inlägg varje månad för alltid! (friskrivning mig också, men detta är inte ett anslutningserbjudande eftersom jag inte får några pengar efter ditt prenumeration)

Jag hoppas att du kommer att hitta det lätt att använda.